AV Verhuur in Haarlem

Verhuur van AV Techniek zoals licht-, beeld- en geluidstechniek in Haarlem (B2B)

Licht-, beeld- en geluidstechniek huren in Haarlem

Huur AV techniek zoals licht-, beeld- en geluidstechniek bij React in Haarlem (B2B). Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Op zoek naar AV verhuur bedrijf in Haarlem voor een professionele geluidsinstallatie voor een festival of evenement, showelementen en verlichting? Of wilt u schermen huren voor een videowall of beurs? React AV beschikt over een uitgebreid assortiment aan visuele -en geluidselementen, zoals beeldschermen in 4K of HD, waarmee een passende oplossing kan worden geboden voor uiteenlopende evenementen.

Geluidsinstallatie huren in Haarlem

Een geluidsinstallatie huren in de omgeving van Haarlem? De keuze op het gebied van geluidssystemen is enorm, dus adviseren wij graag over de verschillende mogelijkheden. Dit stemmen wij af op de locatie en het doel van uw evenement.

Geen akoestische uitdaging is ons te groot. Van optimale verstaanbaarheid tijdens een congres tot het perfect versterken van het geluid van een band of DJ, dankzij ons ruime assortiment aan geluidselementen zoals Adamson, L-Acoustics en EA Systems vinden we altijd een perfecte oplossing.

LED scherm huren in Haarlem

Groot beeldscherm huren? React AV verhuurt een breed scala van HD schermen, 4K schermen, LED schermen en videowalls voor bijvoorbeeld een beurs of ander evenement. U kunt een TV scherm huren voor 1 dag, maar het huren van schermen kan ook voor langere perioden, bijvoorbeeld een week of een maand.

Voor de verhuur van schermen is het belangrijk dat u bij uw aanvraag duidelijk aangeeft met welk doel u het beeldscherm wil huren. Denk bijvoorbeeld aan het omschrijven van de locatie, een beursgebouw, presentatie en of het om een indoor of outdoor locatie gaat.

Feestverlichting huren in Haarlem

Feestverlichting huren in de omgeving van Haarlem? React AV beschikt over alle mogelijke lichtbronnen om uw publieksevenement tot een succes te maken. Naast specifieke lichtelementen, bijvoorbeeld voor theaters en musea, kunt u bij React terecht voor het uitlichten of verlichten van gebouwen.

Ook showverlichting en professionele festivalverlichting, zoals lasers en volgspots, vindt u terug in onze verhuur. Alle apparatuur wordt geleverd met bijbehorende kabels en toebehoren, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om de totale opbouw, realisatie en afbouw aan ons uit te besteden.

Truss en rigging materialen huren in Haarlem

Trussen en rigging materialen huren in Haarlem? React verhuurt trussen, wind-ups en rigging voor de ophanging en constructie van audiovisuele apparatuur en installaties. Zo bouwt u met montagematerialen en statieven de juiste basis voor beeld, licht en geluid systemen.

Onze rigging huurmaterialen voldoen aan strenge kwaliteitseisen die veiligheid waarborgen als u audiovisuele apparatuur bevestigt. Weet u niet precies wat u nodig heeft aan truss en rigging materiaal? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?