Podium huren

Podium, podiumdelen of complete stage huren in Haarlem.

Podium of event stage huren

Lees hieronder meer over het huren van een podium, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Introductie

Podium huren in Haarlem

Wanneer het aankomt op het organiseren van evenementen zoals presentaties, modeshows of muziekevenementen, is het huren van een podium een cruciale stap. Een professioneel podium kan een enorme impact hebben op de algehele ervaring van zowel de performers als het publiek. Bij React AV begrijpen we de behoeften van onze klanten en bieden we flexibele podiumverhuur oplossingen aan.

React is een full service AV supplier en levert naast podiumdelen ook licht-, beeld-, en geluidstechniek. Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel direct 023 532 31 38 om een specialist te spreken.

Productbeschrijving

Prolyte StageDex Topline

Bij React AV bieden we de Prolyte StageDex Topline podiumdelen aan, gekend voor hun duurzaamheid en aanpasbaarheid. Deze podiumdelen zijn gemaakt van berkenmultiplex en beschikken over waterbestendige en anti-slip eigenschappen, wat essentieel is voor de veiligheid van de gebruikers op het podium.

Ze zijn lichtgewicht wat bijdraagt aan een snelle en efficiënte montage en demontage, en hebben een laadvermogen van 750 kg/m². Met versterkte hoeken en een variëteit aan vormen en maten, bieden we een flexibele podiumoplossing voor elk type evenement.

Voordelen & kenmerken

Gemakkelijke opbouw en afbouw

 1. Flexibele Podiumoplossingen: Pas uw podium aan volgens de eisen van uw evenement.
 2. In Hoogte Verstelbare Podiums: Zorg voor optimale zichtbaarheid voor uw publiek.
 3. Snelle Montage en Demontage: Bespaar tijd met onze gebruiksvriendelijke podiumdelen.
 4. Betrouwbare en Kosteneffectieve Oplossingen: Geniet van concurrerende prijzen zonder in te boeten op kwaliteit.
 5. Deskundige Ondersteuning: Professionele begeleiding gedurende het gehele verhuurproces.

Naast onze podiumdelen, bieden we ook aanvullende diensten aan zoals licht-, beeld-, en geluidstechniek. Maak uw evenement compleet met onze podiumtrappen, klemmen, leuningen en verschillende soorten vloerbedekking zoals expo tapijt, vinyl/pvc, en Marly balletvloeren.

Veelgestelde vragen

Betrouwbaar & kosteneffectief

 1. Wat zijn de kosten van het huren van een podium?
  • De kosten zijn gebaseerd op factoren als vervoer en afstand, tijdsduur en complexiteit van het evenement. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.
 2. In welke maten en vormen zijn podia beschikbaar?
  • Enkele van de beschikbare afmetingen zijn 2x1m, 2×0.5m, 1x1m, en 1×0.5m. Indien nodig kunnen ook driehoekige en andere speciale vormen geleverd worden.
 3. Zijn er podiums beschikbaar die geschikt zijn voor buitenevenementen?
  • Ja, we bieden podiums die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.
 4. Welke extra accessoires en diensten zijn er beschikbaar?
  • Wij bieden podiumtrappen, podiumrokken, plemmen, leuningen en verschillende soorten vloerbedekking zoals expo tapijt, vinyl/pvc, en Marly balletvloeren evenals op- en afbouwdiensten.
 5. Hoe kies ik het beste podium voor mijn evenement?
  • Ons team staat klaar om u te adviseren op basis van uw specifieke behoeften en de aard van uw evenement.
Conclusie

Full Service AV Supplier

React AV is uw go-to oplossing voor professionele en betrouwbare podiumverhuur. Neem vandaag nog contact op om meer te leren over onze flexibele podiumoplossingen en hoe wij kunnen helpen bij het maken van uw evenement een succes. 

Neem direct contact op via onderstaand contactformulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken. Samen creëren we een podium dat een blijvende indruk achterlaat bij het publiek en uw evenement tot een onvergetelijk succes maakt!

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.