Podium huren

Stage voorzien van licht, beeld en geluid

Podium of event stage huren

Lees hieronder meer over het huren van een podium, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Podium of stage huren

Podium huren

Op zoek naar podiumdelen voor een presentatie, modeshow of muziekevenement? React verhuurt Prolyte StageDex Topline podiumdelen welke voor elke toepassing op maat te maken zijn.

Podiumdelen worden bezorgd op locatie, en zet desgewenst door de specialisten van React in elkaar gezet. Van catwalk podium tot volledige stage voor muziekfestivals.

React is een full service AV supplier en levert naast podiumdelen ook licht-, beeld-, en geluidstechniek. Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel direct 023 532 31 38 om een specialist te spreken.

Flexibel inzetbaar

Flexibele podiumoplossingen

We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom biedt onze podiumverhuurservice een uitgebreid assortiment modulaire podiumdelen die eenvoudig kunnen worden geconfigureerd om aan uw specifieke eisen te voldoen.

De in hoogte verstelbare functie stelt ons in staat om een optimale podiumhoogte te creëren, wat zorgt voor maximale zichtbaarheid voor het publiek. De podiumdelen worden door middel van deck clamps aan elkaar gekoppeld zodat een veilige en stabiele verbinding ontstaat tussen de podiumdelen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat het podium veilig en stabiel blijft tijdens uw evenement, ook op een ongelijke ondergrond.

Naast podiumdelen beschikt React ook over een ruim aanbod aan podiumtrappen, plemmen en leuningen. Daarnaast beschikt React over expo tapijt in de kleuren wit, grijs of zwart, vinyl/pvc en Marly balletvloeren om de podiumdelen mee te bedekken.

Efficiënte toepassing

Gemakkelijke opbouw en afbouw

De podiumdelen zijn ontworpen voor snelle en efficiënte montage en demontage, waardoor kostbare tijd en moeite bespaart wordt. Met eenvoudig te volgen instructies en deskundige ondersteuning van ons team van professionals staat binnen een mum tijd het podium klaar voor gebruik. Na het evenement kan het podium vervolgens weer snel worden gedemonteerd.

Betrouwbaar & kosteneffectief

Betrouwbaar & kosteneffectief

React AV is trots op het aanbieden van Stagedex podiumdelen die niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook binnen het bereik liggen van de meeste budgetten. Onze concurrerende prijzen zorgen voor een goede balans tussen kwaliteit en prijsniveau, zonder concessies te doen aan veiligheid of duurzaamheid. Bij het kiezen voor de podiumverhuurservice van React AV, kunt u erop vertrouwen dat u een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing krijgt voor uw podiumbehoeften.

Ondersteuning & prijzen

Betaalbaar en betrouwbaar

Het team van React AV staat tijdens het gehele verhuurproces klaar om advies, begeleiding en ondersteuning te bieden. Van het selecteren van de ideale podiumdelen tot het oplossen van eventuele problemen tijdens de opbouw, wij zijn er om een optimale ervaring te bieden op het gebied van podium- en podiumdelen verhuur.

Wat kost het huren van een podium?
Vragen over de verhuur van podium- en podiumdelen van React AV? Neem ook dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken. Samen creëren we een podium dat een blijvende indruk achterlaat bij het publiek en uw evenement tot een onvergetelijk succes maakt!

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?