Musical en theater

AV Techniek en Technische Productie van Musical- en Theaterproducties

Musical en theater

AV techniek voor sport evenementen zoals podia, geluidsversterking langs sportvelden en digitale live scoreborden. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Theatertechniek

Podium- en theatertechniek

Opzoek naar een ervaren partner in licht, beeld en geluidstechniek voor theater of musicals? React levert sinds 1998 zowel technische als logistieke diensten aan musicals, opera’s, theaters en toneelvoorstellingen.

Doordat alle disciplines onder 1 dak samengebracht zijn is het mogelijk om een zeer efficiëntie en effectieve dienstverlening aan te bieden. Samen met het enthousiaste en ervaren team van specialisten dat oog heeft voor kwaliteit en detail, maakt dat React dé aangewezen partner is op het gebied van professionele podium- en theatertechniek.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van podium- en theatertechniek? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Tours

Reizende voorstellingen

Productie op verschillende locaties in het land? Dat betekent bijvoorbeeld dat een groot ledscherm op elke locatie moet passen. Tijdens het ontwerp van het decor wordt hier rekening mee gehouden, net als met het efficiënt kunnen in- en uitbouwen op de verschillende locaties.

Daarnaast dient het decor en de gebruikte apparatuur op een efficiënte manier vervoerd te kunnen worden. De jarenlange ervaring in het uitdenken van complexe vraagstukken voor de meest uiteenlopende producties maken React de juiste partner om mee samen te werken voor tour waarbij uiteenlopende locaties aangedaan worden.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van technische ondersteuning voor toneel- of theatervoorstellingen? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?