Musical en theater

AV Techniek en Technische Productie van Musical- en Theaterproducties

Musical en theater

AV techniek voor sport evenementen zoals podia, geluidsversterking langs sportvelden en digitale live scoreborden. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

AV Diensten Overzicht

Verhuur en producties

Als experts in podiumtechniek en theatertechniek bieden wij een breed scala aan diensten die de technische aspecten van diverse podiumkunsten omvatten.

Of u nu een intieme theatervoorstelling organiseert of een grootschalige opera, onze expertise in zowel musicalproductie als toneel zorgt ervoor dat uw visie tot leven komt. Daarnaast begrijpen we de unieke eisen van langdurige theater tours.

Met onze flexibele AV-apparatuur verhuuropties kunnen we ondersteuning bieden voor zowel korte als langdurige tours, zodat u altijd verzekerd bent van topkwaliteit technische ondersteuning, ongeacht de duur van uw project.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van technische ondersteuning voor toneel- of theatervoorstellingen? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Podium & Theatertechniek

Een begrip sinds 1998

Onze specialisatie in podium- en theatertechniek is wat ons onderscheidt in de branche. Met geavanceerde AV-apparatuur en een toegewijd team van ervaren technici, zetten we ons in voor perfectie in elk project.

Elk element, van verlichting tot geluid, wordt zorgvuldig overwogen en geoptimaliseerd om te voldoen aan de unieke eisen van uw productie. Onze technologie is altijd up-to-date, waardoor we innovatieve oplossingen kunnen bieden die voldoen aan de eisen van moderne producties.

Onze toewijding aan uitmuntendheid zorgt ervoor dat uw publiek een onvergetelijke ervaring heeft, elke keer weer.

Producties & samenwerking

Persoonlijk en vertrouwd

Bij ons staat samenwerking centraal. We geloven dat een succesvolle AV-productie het resultaat is van een nauwe en transparante samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Vanaf het eerste contact krijgt u een vast contactpersoon toegewezen die met u meedenkt, adviseert en zorgt dat alles volgens plan verloopt. Deze persoonlijke benadering zorgt voor duidelijke communicatie en een soepel verloop van het project.

Ons doel is om uw vertrouwde partner te zijn in elke fase van de productie, van de eerste brainstormsessie tot de laatste curtain call.

Musical & Toneel

Persoonlijk en vertrouwd

Musicals en toneelstukken zijn een viering van artistieke expressie, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat de technische aspecten van deze producties naadloos aansluiten bij uw artistieke visie. et jarenlange ervaring in zowel musicalproductie als toneelproductie, begrijpen we de unieke uitdagingen en eisen van deze genres.

Of het nu gaat om het versterken van solozang, het creëren van sfeervolle verlichting of het ondersteunen van dansnummers, wij hebben de expertise en apparatuur om uw productie te laten schitteren. Laat ons u helpen om uw musical of toneelstuk tot een onvergetelijke ervaring te maken voor uw publiek.

Muzikale expertise

Akoestiek, balans en timing

Muziek is de ziel van vele producties, en onze taak is om ervoor te zorgen dat deze muziek perfect wordt overgebracht naar uw publiek. Of het nu gaat om een orkest, een band of solisten, onze geavanceerde

AV techniek en ervaren technici zorgen voor een helder en krachtig geluid. We begrijpen het belang van akoestiek, balans en timing, en onze technologie is ontworpen om elk detail van de muziek vast te leggen en te versterken. Van klassieke concerten tot rockshows, wij hebben de expertise om uw muzikale productie naar een hoger niveau te tillen.

Laten we samenwerken

Na het verkennen van onze diensten nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Onze verhuurdiensten zijn ontworpen om flexibel en betrouwbaar te zijn, met opties voor zowel korte termijn verhuur als langdurige theater tours.

Of u nu op zoek bent naar technische ondersteuning voor uw volgende grote productie, of AV apparatuur wilt huren voor een aanstaande tour, wij staan voor u klaar. Onze toewijding aan klanttevredenheid betekent dat we altijd streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw betrouwbare partner kunnen zijn in het creëren van kwalitatief hoogwaardige producties. Bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken, of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.