Personeelsfeest op eigen locatie

Besparen met een personeelsfeest op eigen locatie: De voordelen en de WKR regeling

De kracht van in-house evenementen

Personeelsfeest op eigen terrein: Slim, efficiënt en voordelig. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Bespaar en imponeer met React AV

In de hedendaagse zakenwereld is het organiseren van evenementen een essentieel onderdeel van bedrijfsstrategieën. Of het nu gaat om een product lancering, een jaarlijkse conferentie of een feestelijke gelegenheid, evenementen brengen mensen samen en versterken de bedrijfscultuur. Maar met de stijgende kosten van externe locaties en de logistieke uitdagingen die daarmee gepaard gaan, vragen veel bedrijven zich af: “Is er een betere manier?”

Personeelsfeest op eigen locatie organiseren

Voordelen organiseren personeelsfeest op eigen locatie

Het organiseren van uw evenement in uw eigen bedrijfspand kan niet alleen kostenbesparend zijn, maar biedt ook een unieke kans om uw merk en bedrijfscultuur te benadrukken.

1. Kostenbesparing
Het huren van externe locaties kan een flinke hap uit uw evenementenbudget nemen. Door te kiezen voor een personeelsfeest op eigen locatie, elimineert u deze kostenpost. Bovendien, zoals we later zullen ontdekken, zijn er fiscale voordelen die u kunt benutten om nog meer te besparen.

2. Gemak en logistiek
Het vervoer van apparatuur, personeel en gasten kan een logistieke nachtmerrie zijn. Door uw evenement op locatie te houden, vermindert u deze uitdagingen aanzienlijk. Alles wat u nodig heeft, is al ter plaatse, en uw team is bekend met de omgeving.

3. Personalisatie en branding
Uw bedrijfspand is een weerspiegeling van uw merk. Door hier uw evenement te houden, kunt u een ervaring creëren die volledig in lijn is met uw bedrijfsidentiteit. Dit biedt een unieke kans om uw merk op een authentieke manier te presenteren.

organiseer een personeelsfeest op eigen locatie en profiteer van de WKR regeling.

Bespaar op evenementenkosten met personeelsfeest op eigen locatie en de WKR

We snappen dat de financiële wereld soms ingewikkeld kan zijn, vooral als het gaat om belastingen en vergoedingen. Daarom hebben we het voor u eenvoudiger gemaakt!

Wat is de Werkkostenregeling (WKR)?
De WKR is een regeling waarmee bedrijven hun werknemers extra’s kunnen geven zonder dat daar belasting over betaald moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een bonus, een kerstpakket of… een bedrijfsevenement!

Hoe werkt het?
Elk bedrijf heeft een ‘vrije ruimte’. Binnen deze ruimte kunnen bedrijven hun werknemers belastingvrij belonen. Als u besluit uw evenement in uw eigen bedrijfspand te houden, kan dit u helpen om binnen deze vrije ruimte te blijven en zo kosten te besparen.

Waarom is dit goed voor u?

1. Besparen op kosten
Door uw personeelsfeest op eigen locatie te houden, bespaart u op zaalhuur en blijft u mogelijk binnen de belastingvrije ‘vrije ruimte’.

2. Gemak
Geen gedoe met het vervoer van personeel of materialen naar een andere locatie. Alles gebeurt op een plek die u al kent.

3. Flexibiliteit
U kent uw eigen ruimte het beste. Dit geeft u de vrijheid om het evenement precies zo te organiseren als u wilt.

Dus, overweegt u een bedrijfsevenement? Denk dan aan de voordelen van de WKR en overweeg om het evenement in uw eigen pand te houden. Wij staan klaar om u te helpen met de technische productie, zodat uw evenement vlekkeloos verloopt!

Technische perfectie voor uw evenement

Een van de grootste zorgen bij het organiseren van een in-house evenement is de technische productie. Hoe zorgt u voor een naadloze audiovisuele ervaring? Hoe transformeert u uw vergaderruimte in een bruisende evenementen locatie? Het antwoord is eenvoudig: door samen te werken met React AV! Met onze uitgebreide ervaring en expertise maken wij elk evenement, groot of klein, tot een succes.

Conclusie

Het organiseren van een evenement op uw eigen locatie biedt tal van voordelen, van kostenbesparing tot branding. Door de Werkkostenregeling optimaal te benutten en te investeren in hoogwaardige technische productie, kunt u een evenement creëren dat niet alleen indruk maakt op uw gasten, maar ook uw bedrijfsresultaten ten goede komt. Overweeg de voordelen en maak van uw volgende evenement een onvergetelijke ervaring!

Direct contact met een expert? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.