AV INTEGRATIE

Licht-, beeld- en geluidstechniek voor de zakelijke markt en publieksevenementen

Onze oplossingen

Publieksevenementen

Congres & Presentatie

Theater, Musical

Virtueel & Online

Waarom React?

Sinds 1998 adviseert, installeert en configureert React licht-, beeld- en geluidstechniek van zowel vaste als tijdelijke aard. Jaarlijks is React verantwoordelijk voor de productie van zo’n 300 evenementen van met name B2B klanten, maar ook onderwijsinstellingen. Daarbij is het enthousiaste team van specialisten ervaren in het plannen, organiseren en coördineren van de meest complexe producties.

Full Service AV Supplier

Omdat disciplines als verhuur (geen dry hire), installatie, onderhoud, transport, productie en consultancy & advies allemaal onder 1 dak samengebracht zijn, is React dé Full Service AV Supplier voor elk evenement. Als gevolg hiervan opereert de organisatie op een zeer efficiënte en doeltreffende wijze, waar de eindklant de vruchten van plukt.

Vast contactpersoon & korte lijnen

Om onze doelstellingen op het gebied van service, flexibiliteit en klantgerichtheid te waarborgen wordt van concept tot productie gewerkt met korte lijnen en een vast contactpersoon. Zo zorgen we er voor dat elke productie, en elke klant de tijd en behandeling krijgt die het verdient.

Opdrachtgevers

Cases

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?