AV INTEGRATIE

Licht-, beeld- en geluidstechniek voor de zakelijke markt en publieksevenementen

Onze oplossingen

Publieksevenementen

Congres & Presentatie

Theater, Musical

Virtueel & Online

Waarom React?

Sinds 1998 adviseert, installeert en configureert React licht-, beeld- en geluidstechniek van zowel vaste als tijdelijke aard. Jaarlijks is React verantwoordelijk voor de productie van zo’n 300 evenementen van met name B2B klanten, maar ook onderwijsinstellingen. Daarbij is het enthousiaste team van specialisten ervaren in het plannen, organiseren en coördineren van de meest complexe producties.

Full Service AV Supplier

Omdat disciplines als verhuur (geen dry hire), installatie, onderhoud, transport, productie en consultancy & advies allemaal onder 1 dak samengebracht zijn, is React dé Full Service AV Supplier voor elk evenement. Als gevolg hiervan opereert de organisatie op een zeer efficiënte en doeltreffende wijze, waar de eindklant de vruchten van plukt.

Vast contactpersoon & korte lijnen

Om onze doelstellingen op het gebied van service, flexibiliteit en klantgerichtheid te waarborgen wordt van concept tot productie gewerkt met korte lijnen en een vast contactpersoon. Zo zorgen we er voor dat elke productie, en elke klant de tijd en behandeling krijgt die het verdient.

Opdrachtgevers

Cases

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.