Preferred supplier

Preferred supplier afspraken voor AV gerelateerde infrastructuur

Vaste AV partner voor evenementenlocaties

Op zoek naar een vaste AV partner voor evenementen locaties in de omgeving van Haarlem en Amsterdam? Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Huisleverancier AV

Beheer van AV techniek

Op zoek naar een sterke partner voor het beheren van de AV techniek op een evenementenlocatie? React is een full service AV supplier en draait jaarlijks meer dan 300 producties.

Naast het draaien van volledige producties voor met name de zakelijke markt is React preferred partner van verschillende evenementenlocaties in de omgeving van Haarlem en Amsterdam.

Hierbij wordt licht-, beeld- en geluidstechniek op de locatie aangepast, of aangevuld op basis van het aanstaande evenement. Dit kan zijn een zakelijke presentatie met grote schermen en projectietechniek, maar ook een optreden met live muziek.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van huisleverancier AV techniek? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.