Preferred supplier

Preferred supplier afspraken voor AV gerelateerde infrastructuur

Vaste AV partner voor evenementenlocaties

Op zoek naar een vaste AV partner voor evenementen locaties in de omgeving van Haarlem en Amsterdam? Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Huisleverancier AV

Beheer van AV techniek

Op zoek naar een sterke partner voor het beheren van de AV techniek op een evenementenlocatie? React is een full service AV supplier en draait jaarlijks meer dan 300 producties.

Naast het draaien van volledige producties voor met name de zakelijke markt is React preferred partner van verschillende evenementenlocaties in de omgeving van Haarlem en Amsterdam.

Hierbij wordt licht-, beeld- en geluidstechniek op de locatie aangepast, of aangevuld op basis van het aanstaande evenement. Dit kan zijn een zakelijke presentatie met grote schermen en projectietechniek, maar ook een optreden met live muziek.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van huisleverancier AV techniek? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?