Installateur AV Techniek

Sinds 1998 installateur van licht-, beeld- en geluidstechniek, zowel tijdelijke als vaste aard

AV installatie zakelijke markt

Op zoek naar een ervaren installateur van AV techniek voor de zakelijke projecten? Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Vaste installatie

Permanente plaatsing van AV apparatuur

React AV, opgericht in 1998 en gevestigd in Haarlem, is gespecialiseerd in de vaste installatie van AV-technologie, waaronder licht, geluid en beeld, voor uiteenlopende locaties zoals boardrooms, hotels, danszalen, winkels en meer.

Of je nu de nieuwste AV-apparatuur wilt laten installeren of verouderde apparatuur zoals beamers wilt vervangen, wij hebben de oplossing voor je. Stuur ons een bericht via het formulier hieronder of bel direct naar  023 532 31 38 om met een specialist te spreken.

AV-installaties op maat

Installatie van Audiovisuele Apparatuur

Bij React AV begrijpen we dat elke locatie uniek is en andere eisen stelt aan de AV apparatuur. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften. Ons team van ervaren en enthousiaste professionals zorgt voor een naadloze integratie van licht, geluid en beeld in jouw ruimte, waardoor je optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die de nieuwste AV-technologie biedt.

Verouderde apparatuur vervangen

Heb je nog oude apparatuur zoals beamers in gebruik en ben je toe aan een upgrade? React AV kan je helpen bij het vervangen van verouderde apparatuur door moderne, energiezuinige en efficiënte AV-oplossingen. Dit verbetert niet alleen de beeld- en geluidskwaliteit, maar kan ook leiden tot kostenbesparingen op de lange termijn door een lager energieverbruik en minder onderhoud.

Toepassingen voor diverse locaties

React AV heeft ruime ervaring met de installatie van vaste AV apparatuur op uiteenlopende locaties, zoals:

  • Boardrooms: voor professionele presentaties en videoconferenties
  • Hotels: om een aangename sfeer te creëren in lobby’s, restaurants en vergaderruimtes
  • Danszalen: voor optimale licht- en geluidseffecten tijdens feesten en evenementen
  • Winkels en winkelcentra: om klanten te voorzien van informatie en een prettige winkelervaring
Contact met een specialist

Advies of prijsopgave opvragen

React AV is jouw partner voor de vaste installatie van licht, geluid en beeld. Ons team van professionals zorgt voor op maat gemaakte oplossingen en kan verouderde apparatuur vervangen door moderne AV-systemen. Neem contact op via het formulier hieronder of bel 023 532 31 38 om met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.