Vergaderapparatuur

Audio- en videoconferencing, draadloos presenteren en meer vergaderapparatuur

Vergaderoplossingen voor online en fysieke vergaderruimtes

Vergaderapparatuur nodig? Draadloos vergaderen, discussiesystemen, touchscreens en microfoons. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Over React AV

Ervaren installateur

Ledenvergadering, aandeelhoudersvergadering of videoteleconferentie organiseren? Wat voor vergadering het ook is, React is ervaren in het installeren en configureren van de juiste vergaderapparatuur.

Huur de benodigde Plug & Play oplossingen, of kies voor het permanent inbouwen van de apparatuur in bijvoorbeeld de boardroom.

Sinds 1998 is React full-service supplier van licht-, beeld- en geluidstechniek. Denk daarbij aan de verhuur van AV apparatuur, het transport, de installatie, het technisch onderhoud en de programmering van zowel vaste als tijdelijke AV oplossingen.

Apparatuur huren

De mogelijkheden

Zakelijke meetings zijn er in de meest uiteenlopende varianten. Bijvoorbeeld een ledenvergadering waarbij de leden fysiek in een zaal aanwezig zijn, of een vergadering waarbij alle betrokkenen in een cirkel zitten en elk hun eigen interruptiemicrofoon hebben.

Of denk aan een digitale vergadering via de bekenden platformen als Zoom, Teams, Skype, Hangouts of GoToMeeting. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de hybride vergadering met fysiek aanwezigen en online deelnemers.

Voor al deze vergadervarianten is er dan nog de keuze tussen een tijdelijke oplossing waarbij de apparatuur gehuurd wordt, en een permanente oplossing waarbij de apparatuur wordt ingebouwd in de vergaderruimte.

De audio- en videoconferencing apparatuur van React is toegankelijk en gebruiksvriendelijk, zowel de te huren apparatuur als de inbouwapparatuur.

Welke situatie ook van toepassing is, de te plaatsen vergaderapparatuur wordt altijd afgestemd op de beschikbaar gestelde ruimte zodat een goede verstaanbaarheid in elke situatie gewaarborgd is.

Apparatuur inbouwen

Boardroom of vergaderruimte inrichten

Op zoek naar een permanente inrichting van de boardroom of vergaderruimte voorzien van de laatste trends en technische mogelijkheden?

Van draadloos presenteren met Barco Click Share en touchscreens tijdens videoteleconferenties, tot hybride boardroom meetings waarbij een gelijke ervaring voor zowel de remote als on-site deelnemers gegarandeerd is.

React komt graag langs voor een kennismaking en inventarisatie. Op basis van de wensen en mogelijkheden maken we een 3D render zodat vooraf duidelijk is hoe de ruimte er precies uit komt te zien.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?