Vergaderapparatuur

Audio- en videoconferencing, draadloos presenteren en meer vergaderapparatuur

Vergaderoplossingen voor online en fysieke vergaderruimtes

Vergaderapparatuur nodig? Draadloos vergaderen, discussiesystemen, touchscreens en microfoons. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Over React AV

Ervaren installateur

Ledenvergadering, aandeelhoudersvergadering of videoteleconferentie organiseren? Wat voor vergadering het ook is, React is ervaren in het installeren en configureren van de juiste vergaderapparatuur.

Huur de benodigde Plug & Play oplossingen, of kies voor het permanent inbouwen van de apparatuur in bijvoorbeeld de boardroom.

Sinds 1998 is React full-service supplier van licht-, beeld- en geluidstechniek. Denk daarbij aan de verhuur van AV apparatuur, het transport, de installatie, het technisch onderhoud en de programmering van zowel vaste als tijdelijke AV oplossingen.

Apparatuur huren

De mogelijkheden

Zakelijke meetings zijn er in de meest uiteenlopende varianten. Bijvoorbeeld een ledenvergadering waarbij de leden fysiek in een zaal aanwezig zijn, of een vergadering waarbij alle betrokkenen in een cirkel zitten en elk hun eigen interruptiemicrofoon hebben.

Of denk aan een digitale vergadering via de bekenden platformen als Zoom, Teams, Skype, Hangouts of GoToMeeting. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de hybride vergadering met fysiek aanwezigen en online deelnemers.

Voor al deze vergadervarianten is er dan nog de keuze tussen een tijdelijke oplossing waarbij de apparatuur gehuurd wordt, en een permanente oplossing waarbij de apparatuur wordt ingebouwd in de vergaderruimte.

De audio- en videoconferencing apparatuur van React is toegankelijk en gebruiksvriendelijk, zowel de te huren apparatuur als de inbouwapparatuur.

Welke situatie ook van toepassing is, de te plaatsen vergaderapparatuur wordt altijd afgestemd op de beschikbaar gestelde ruimte zodat een goede verstaanbaarheid in elke situatie gewaarborgd is.

Apparatuur inbouwen

Boardroom of vergaderruimte inrichten

Op zoek naar een permanente inrichting van de boardroom of vergaderruimte voorzien van de laatste trends en technische mogelijkheden?

Van draadloos presenteren met Barco Click Share en touchscreens tijdens videoteleconferenties, tot hybride boardroom meetings waarbij een gelijke ervaring voor zowel de remote als on-site deelnemers gegarandeerd is.

React komt graag langs voor een kennismaking en inventarisatie. Op basis van de wensen en mogelijkheden maken we een 3D render zodat vooraf duidelijk is hoe de ruimte er precies uit komt te zien.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.