Zakelijk

Zakelijke AV techniek voor congres, seminar of presentatie. Huren, zelf installeren of laten doen.

AV techniek voor zakelijke events

Zakelijk event organiseren? Huur hier alle benodigde AV techniek. Zelf installeren of door een specialist laten doen. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Zakelijke diensten op gebied van vergaderen en vergadersystemen

Vergaderen

 • Draadloos presenteren

 • Video conferencing

 • Teams, Zoom, Skype etc.

Congres & Seminar

 • Voting systemen

 • Discussie systemen

 • Vertalingssystemen

Presentaties

 • Beeld & geluid

 • Draadloos

 • Touchscreens

Beurzen & stands

 • Geluidstechniek

 • Beeld en LED

 • Beursverlichting

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  Zakelijke AV oplossingen

  Van draadloos vergaderen tot congres livestreamen

  Zakelijke AV techniek

  Specialist sinds 1998

  Zakelijk evenement organiseren? React ontzorgt sinds 1998 op het gebied van vergader-, congres- en presentatietechniek.

  Kennis en ervaring in combinatie met een grote hoeveelheid uit voorraad leverbare producten maken React bij uitstek geschikt als technisch partner bij zakelijke events.

  Vergaderen

  Vergaderoplossingen

  In de huidige tijd van Het Nieuwe Werken hebben technieken voor video-conferencing een enorme vlucht genomen. Doordat bijna elk bedrijf wel te maken krijgt met vergaderingen via Zoom, Teams, Skype, Google Hangouts of GoToMeeting is ook ook de vraag naar goede (draadloze) vergaderapparatuur toegenomen.

  React voorziet in deze behoefte door het leveren van zakelijke vergaderoplossingen voor audio- en videoconferencing met goede verstaanbaarheid. De geleverde apparatuur is gebruiksvriendelijk, toegankelijk en afgestemd op de ruimte waar de vergadering plaats zal vinden.

  Daarnaast kan er gekozen worden voor een inbouwsysteem, of voor het huren van een of Plug & Play systeem. Naar wens kunnen onze specialisten de vergaderapparatuur bezorgen, installeren en na afloop weer op komen halen.

  Congres & seminar

  Congres organiseren

  Op zoek naar AV techniek voor het organiseren van een congres? React kan de volledige technische productie uit handen nemen, of kies voor het huren van alle benodigde apparatuur.

  Denk daarbij aan discussiesystemen, voting systemen, conferentietelefoons, social media walls, hengelmicrofoons en catch box microfoons.

  Hybride symposium organiseren? Naast de bezoekers die aanwezig zijn op het evenement kunnen ook online bezoekers participeren in het evenement. Het evenement wordt dan live gestreamd op de eigen website, of op Youtube of social media.

  Presentaties

  Presentaties

  Presentatie met beeld en geluid ondersteunen? React levert beeldschermen, digitale whiteboards en projectoren: Alles voor een geslaagde zakelijke presentatie. Huur de apparatuur, of besteed de technische productie van het evenement uit aan React.

  Evenement opnemen, of livestreamen? ook dat is mogelijk. Camera’s, microfoons en het (hybride) evenement livestreamen op de eigen website, Youtube of social media nemen wij graag voor onze rekening.

  Beurzen & stands

  Huren en standbouw

  Op zoek naar AV techniek voor een beursstand of beurseiland? Van verlichting voor het uitlichten van een beursstand tot grote LED schermen gemonteerd in een truss constructie, alles is snel en uit voorraad leverbaar.

  Naast de verhuur van geluidstechniek, grote schermen en beursverlichting kan React ook de volledige bouw van de beursstand op zich nemen.