Indoor evenementen

Licht, beeld en geluid voor indoor evenementen en dancefeesten

Indoor events & dancefeesten

Event support, technische producties en AV rental voor indoor evenementen. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Indoor events

Producties en apparatuur huren

Indoor evenement organiseren? React verhuurt alle benodigde apparatuur voor een geslaagd evenement. Denk hierbij aan geluidstechniek, verlichting en beeldtechniek zoals LED schermen en projectie. Productie uitbesteden? React kan de gehele productie van idee tot evaluatie uit handen nemen.

Werken met React betekent korte lijnen, flexibiliteit en een vast contactpersoon. Samen met een enthousiast en ervaren team zorgen we voor een evenement dat vlekkeloos verloopt.

Productie uitbesteden

Productie van indoor event

Productie van het evenement uitbesteden? Bij React is de technische productie van elk evenement in goede handen. Van het maken van de technische tekeningen, het stroom-, geluids- en lichtplan, de op- en afbouw van het evenement en natuurlijk het draaien van de show zelf.

Tijdens het evenement zelf zorgen onze ervaren licht- en geluidsmannen er voor dat het maximale uit de beschikbare apparatuur gehaald wordt, uiteraard binnen de gestelde grenzen. Meer weten? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Apparatuur huren

Huur AV apparatuur (B2B)

Op zoek naar specifieke apparatuur voor een indoor evenement? React beschikt over een breed assortiment en kan snel uit voorraad leveren. Van podia tot draadloze microfoons en zender sets. De gehuurde apparatuur kan afgehaald worden in Haarlem, of gebracht worden op de locatie van het evenement.

React werkt met professionele en kwalitatieve apparatuur van bekende en erkende merken. Tevens wordt alle apparatuur na afloop van elk evenement uitgebreid getest voordat deze weer verhuurd mag worden.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.