Indoor evenementen

Licht, beeld en geluid voor indoor evenementen en dancefeesten

Indoor events & dancefeesten

Event support, technische producties en AV rental voor indoor evenementen. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Indoor events

Producties en apparatuur huren

Indoor evenement organiseren? React verhuurt alle benodigde apparatuur voor een geslaagd evenement. Denk hierbij aan geluidstechniek, verlichting en beeldtechniek zoals LED schermen en projectie. Productie uitbesteden? React kan de gehele productie van idee tot evaluatie uit handen nemen.

Werken met React betekent korte lijnen, flexibiliteit en een vast contactpersoon. Samen met een enthousiast en ervaren team zorgen we voor een evenement dat vlekkeloos verloopt.

Productie uitbesteden

Productie van indoor event

Productie van het evenement uitbesteden? Bij React is de technische productie van elk evenement in goede handen. Van het maken van de technische tekeningen, het stroom-, geluids- en lichtplan, de op- en afbouw van het evenement en natuurlijk het draaien van de show zelf.

Tijdens het evenement zelf zorgen onze ervaren licht- en geluidsmannen er voor dat het maximale uit de beschikbare apparatuur gehaald wordt, uiteraard binnen de gestelde grenzen. Meer weten? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Apparatuur huren

Huur AV apparatuur (B2B)

Op zoek naar specifieke apparatuur voor een indoor evenement? React beschikt over een breed assortiment en kan snel uit voorraad leveren. Van podia tot draadloze microfoons en zender sets. De gehuurde apparatuur kan afgehaald worden in Haarlem, of gebracht worden op de locatie van het evenement.

React werkt met professionele en kwalitatieve apparatuur van bekende en erkende merken. Tevens wordt alle apparatuur na afloop van elk evenement uitgebreid getest voordat deze weer verhuurd mag worden.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?