Profiel van React AV

Uitdagingen worden met enthousiasme, brede vakkennis en betrokkenheid aangepakt

Profiel

React Audiovisueel is de technisch partner die u zoekt voor uw producties en evenementen. Wij zijn leverancier op het gebied van audiovisuele faciliteiten en diensten. Of het nu gaat om bedrijfspresentaties, congressen, grootschalige binnen- en buitenevenementen-, bruiloften-, partijen of kunstuitingen.

React verandert uw evenement in een unieke belevenis. Alle opdrachten voeren we met een hoge servicegraad uit. Uitdagingen worden met enthousiasme, brede vakkennis en betrokkenheid aangepakt. Door de ervaring van onze accountmanagers en technische mensen kunnen wij u optimaal adviseren over een locatie en de mogelijkheden van licht, geluid, video, ontwerp, decor-,stand-, podiumbouw, verkoop of verhuur.

“Wij ontzorgen u graag door de gehele technische productie van uw evenement uit handen te nemen”.

Door de flexibiliteit van de organisatie kan React echter ook de uitdagingen op het laatste moment aan en staan onze medewerkers graag voor u klaar. Bezoek ons voor uw vragen en uitdagingen. We staan u met plezier te woord, elk moment van de dag!

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?