Profiel van React AV

Uitdagingen worden met enthousiasme, brede vakkennis en betrokkenheid aangepakt

Profiel

React Audiovisueel is de technisch partner die u zoekt voor uw producties en evenementen. Wij zijn leverancier op het gebied van audiovisuele faciliteiten en diensten. Of het nu gaat om bedrijfspresentaties, congressen, grootschalige binnen- en buitenevenementen-, bruiloften-, partijen of kunstuitingen.

React verandert uw evenement in een unieke belevenis. Alle opdrachten voeren we met een hoge servicegraad uit. Uitdagingen worden met enthousiasme, brede vakkennis en betrokkenheid aangepakt. Door de ervaring van onze accountmanagers en technische mensen kunnen wij u optimaal adviseren over een locatie en de mogelijkheden van licht, geluid, video, ontwerp, decor-,stand-, podiumbouw, verkoop of verhuur.

“Wij ontzorgen u graag door de gehele technische productie van uw evenement uit handen te nemen”.

Door de flexibiliteit van de organisatie kan React echter ook de uitdagingen op het laatste moment aan en staan onze medewerkers graag voor u klaar. Bezoek ons voor uw vragen en uitdagingen. We staan u met plezier te woord, elk moment van de dag!

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.