Verhuur licht, beeld en geluid

Specialist in verhuur van licht, beeld, geluid, podia en groene mobiele stroomvoorzieningen

Verhuur van licht, beeld en geluid

Verhuur van licht-, beeld-, en geluidsapparatuur voor de zakelijke markt en evenementenbranche. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Verlichting

 • Decorverlichting
 • Bewegend Licht
 • LED Verlichting

Geluid

 • Spraakversterking
 • Line array

 • PA sets

Beeld

 • TV Schermen

 • LED Schermen

 • Projectie + schermen

Mobiele Stroom

 • V.a. €225 p.d.

 • 3500W /15kW

 • Stil & duurzaam

Podium

 • Festivals

 • Podiumdelen

 • Live evenementen

Truss & Rigging

 • Takels / Rigging

 • Trussen

 • Ballast

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  Licht, beeld, geluid of podium(delen) huren

  Verhuur van licht-, beeld-, en geluidsapparatuur voor de zakelijke en evenementenbranche. Stuur ons dan een bericht en ontvang snel en vrijblijvend advies van een van onze experts.

  AV Verhuur

  AV apparatuur huren

  Evenement organiseren en op zoek naar betrouwbare professionele AV apparatuur? React beschikt over een breed assortiment aan AV producten die snel en uit voorraad leverbaar zijn.

  Weet je niet precies wat je nodig hebt? Stuur ons via bovenstaand formulier een mailtje waarin je de situatie omschrijft. Een goed referentiekader is vaak het aantal personen dat ongeveer aanwezig zal zijn.

  Verlichting

  Verlichting en lichtsturing

  Verlichting huren voor een evenement? React beschikt over een uitgebreid assortiment van prikkabels, podiumverlichting, accuverlichting en movingheads tot lichtsturing. De verlichting wordt geleverd inclusief DMX kabels en voedingskabels.

  De gehuurde materialen kunnen afgehaald worden in Haarlem, maar ook door React worden afgeleverd op locatie.

  Geen ervaring met het aansluiten en bedienen van evenementenverlichting? React kan ook dit uit handen nemen en de verlichting brengen, opbouwen, aansluiten en bedienen tijdens het evenement.

  Beeld & Projectie

  LED schermen & projectie

  Op zoek naar een groot LED scherm, videowall van LCD schermen, of projector met projectiescherm? React verhuurt modulaire LED schermen in verschillende pixeldichtheden welke geschikt zijn voor zowel binnen- als buiten locaties.

  Door de toename in pixeldichtheid van LED schermen neemt het gebruik van videowalls van LCD schermen steeds verder af. Desondanks beschikt React nog steeds over een serie LCD schermen met zeer kleine bezels voor situaties waarin deze techniek prevaleert.

  Presentatie geven en op zoek naar een beamer met projectiescherm? React verhuurt verschillende beamers en projectieschermen in diverse afmetingen. Kies er voor om de appratuur zelf te installeren, of laat een specialist de projectieapparatuur installeren.

  Geluidsapparatuur

  PA & Line Array

  Geluidsapparatuur zoals een PA set, line array set, of zenders en microfoons huren? React werkt met industrie leidende merken als L-Acoustics en verhuurt deze geluidsapparatuur voor festivals, presentaties en vergaderingen.

  De gehuurde materialen kunnen afgehaald worden in Haarlem, maar ook door React worden afgeleverd op locatie.

  Geen kennis over het aansluiten en installeren van de gehuurde apparatuur? De specialisten van React kunnen de geluidsinstallatie bezorgen, aansluiten en tijdens het evenement bedienen zodat de bezoekers van een optimale geluidservaring kunnen genieten.

  Truss & Rigging

  Trussen, takels en rigging equipment

  Op zoek naar truss- en rigging materialen als drager van licht-, beeld- en geluidsapparatuur? React beschikt over een grote voorraad Prolyte trussen, en een uitgebreid aanbod aan rigging materialen zoals kettingtakels en controllers.

  De gehuurde materialen kunnen afgehaald worden in Haarlem, maar ook door React worden afgeleverd op locatie.

  Niet bekend met het veilig opbouwen van een trussconstructie? De specialisten van React kunnen de truss en riggingmaterialen afleveren op locatie en deze vakkundig in elkaar zetten. Ook kunnen zij verlichting en andere randapparatuur veilig ophangen en aansluiten.

  Podium & Stage

  Podium en podiumdelen

  Op zoek naar een podium, podiumdelen of event stage? React beschikt over een groot aanbod aan podiumdelen beschikbaar voor verhuur. De podiumdelen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen zonder technische kennis.

  Wel een idee, maar weet je niet precies hoeveel podiumdelen nodig zijn? Vraag het 1 van onze specialisten via bovenstaand formulier.

  De podiumdelen kunnen afgehaald worden in Haarlem, maar ook door React worden afgeleverd op locatie. Eventueel kunnen ze het podium ook opbouwen.

  Ook voor een event stage beschikt React over alle benodigde materialen. Denk daarbij aan podium accessoires zoals een podiumrok, expotapijt, podiumtrap, podiumpoten, podiumklemmen en leuningen eventueel uitgebreid met trussen en riggingmaterialen.

  Stroomvoorzieningen

  Groene, mobiele stroomvoorzieningen

  React beschikt over een eigen productlijn op het gebied van groene, mobiele stroomoplossingen. Op steeds meer evenementenlocaties is het gebruik van dieselaggregaten verboden waardoor stille groene oplossingen een aantrekkelijk alternatief vormen.

  Het krachtigste model beschikt tevens over de mogelijkheid om tijdens het gebruik bijgeladen te worden met 4 of 8 zonnepanelen. Hiermee wordt de gebruiksduur, afhankelijk van de vermogensafname flink verlengd.