Verkoop AV apparatuur

Verkoop AV apparatuur en installatie voor de zakelijke markt

Zelf AV techniek aanschaffen (B2B)

Verkoop van vaste installaties voor sportscholen, dansscholen, horeca en discotheken. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Verkoop AV apparatuur

Transformeer uw ruimte met React AV

Welkom bij React AV, uw vertrouwde partner in professionele AV-technologie sinds 1998. Gevestigd in het hart van Haarlem, Noord Holland, hebben we talloze bedrijven geholpen hun ruimtes te transformeren met topkwaliteit beeld, geluid en lichttechnologie.

Waarom React AV?

We begrijpen dat de wereld van AV-technologie verwarrend kan zijn. Met zoveel opties en technische specificaties kan het kiezen van de juiste oplossing overweldigend aanvoelen. Dat is waar wij binnenkomen. Ons team van experts biedt:

  • Directe en duidelijke oplossingen: Geen jargon, alleen heldere en begrijpelijke oplossingen die passen bij uw behoeften.
  • Technische ondersteuning: We luisteren naar uw zorgen en bieden oplossingen die zinvol en effectief zijn.
  • Decennia van ervaring: Met meer dan twee decennia in de branche, kunt u erop vertrouwen dat u in deskundige handen bent.
Voordelen

De voordelen van kiezen voor React AV

U vraagt zich misschien af: “Waarom zou ik voor React AV kiezen?” Hier zijn enkele voordelen die u kunt verwachten:

  • Kostenbesparing: Onze geavanceerde AV-oplossingen zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook kosteneffectief.
  • Gemak: Of u nu kiest voor zelfinstallatie of onze professionele installatieservice, wij zorgen ervoor dat het proces soepel en stressvrij verloopt.
  • Persoonlijke benadering: Bij React AV bent u geen nummer. We waarderen elke klant en bieden oplossingen op maat die passen bij uw unieke behoeften.

Zet vandaag nog de eerste stap

Klaar om uw bedrijfsruimte naar een hoger niveau te tillen? Wilt u indruk maken op uw klanten en medewerkers met state-of-the-art AV-technologie? Wacht niet langer. Ons team staat klaar om u te helpen de perfecte AV-oplossing voor uw ruimte te vinden.

Neem nu contact met ons op en ontdek wat React AV voor u kan betekenen: 023 532 31 38. Uw toekomst in helder beeld en geluid begint hier.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.