TV Scherm op Statief Huren

TV scherm in groottes tot 86 inch huren

TV scherm huren voor zakelijk evenement

Huur een groot TV scherm op statief voor het geven van een zakelijke presentatie. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Algemene informatie

Groot TV scherm op statief huren

Op zoek naar een groot TV scherm voor een zakelijke presentatie, seminar of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu een preview scherm van 43-inch nodig hebt of een indrukwekkend 86-inch beeld, onze TV schermen op statief voldoen aan al je behoeften.

Al onze schermen zijn 4K, wat zorgt voor haarscherpe beelden en levendige kleuren. En het beste is, we nemen alle technische zaken uit handen. We bezorgen, installeren en sluiten alles voor je aan, zodat jij je kunt concentreren op je evenement.

Mogelijkheden gebruik

Toepassingen

Onze TV schermen variëren in grootte van 43 inch tot 86 inch en worden gemonteerd op een stevige truss constructie. De TV schermen op statief van React zijn geregeld te vinden op evenementen als:

  • Zakelijke presentaties: Zorg ervoor dat je boodschap luid en duidelijk overkomt met een groot en levendig 4K scherm.
  • Conferenties en seminars: Maak gebruik van onze grote schermen zodat ook het publiek achterin de zaal de presentatie goed kan volgen.

Dankzij onze diensten, zoals het ter plekke monteren en aansluiten van de schermen, kun jij je richten op het belangrijkste – je evenement.

Conclusie

Vraag een voorstel aan

Klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen? Onze 4K TV schermen op statief zijn de perfecte oplossing voor al je presentatiebehoeften. Of je nu een 43 inch, 46 inch, 55 inch, 65 inch, 75 inch of 86 inch scherm wilt huren, we staan voor je klaar..

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier voor meer informatie, of om een offerte aan te vragen. We helpen je graag verder bij het vinden van het perfecte TV scherm voor jouw evenement.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.