Verlichting huren

Podiumverlichting, accuverlichting, volgspots of movingheads huren

Verhuur verlichting

Evenementenverlichting en randapparatuur voor de zakelijke markt, publieksevenementen en broadcasting. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Verlichting huren

Verlichting van A tot Z

Op zoek naar evenementenverlichting, verlichting om een tuin of gebouw uit te lichten, of theater- en beursverlichting? React beschikt over een grote voorraad verlichting voor de meest uiteenlopende toepassingen.

React is een full service AV supplier en gevestigd in Haarlem, op steenworp afstand van Amsterdam. Die ligging zorgt er voor dat React al sinds jaar en dag betrokken is bij evenementen als ADE, de Pride en Koningsdag festiviteiten in en om de hoofdstad.

Werken met React betekent korte lijnen, flexibiliteit en een vast contactpersoon. Samen met een enthousiast en ervaren team zorgen we voor een evenement dat vlekkeloos verloopt.

Uitlichten tuin of gebouw

Tuin of gebouw uitlichten

Gevel van een gebouw sfeervol uitlichten? React zorgt er voor dat elk gebouw er in donker fantastisch uitziet, in de meest prachtige kleuren.

Sfeervol, of juist in de bedrijfskleuren, waarbij het tevens mogelijk is om een (aangeleverd) bedrijfslogo te projecteren op het pand.

Naast de belichting van het pand zelf, is het tevens mogelijk om accuverlichting voor buiten te huren. Hiermee kan ook de omgeving van het pand sfeervol verlicht worden.

Beursverlichting

Beursstand verlichten

Verlichting huren voor een beursstand of beurseiland? React is ervaren in het op de juiste manier belichten van beursstands. Denk hierbij aan het neerzetten van de juiste sfeer, en het optimaal belichten van producten, merken en logo’s.

Omdat React een full service AV supplier is, kan React naast de verlichting ook de bouw van de gehele stand uit handen nemen. React bouwt de truss constructie op en plaatst hier vervolgens de armaturen in.

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons via onderstaand formulier een bericht, of bel direct met 023 532 31 38 om een specialist te spreken.

Evenementenverlichting

Podiumverlichting huren

Podiumverlichting huren muziekfestival of live optreden? De specialisten van React vervoeren, installeren en bedienen de verlichting tijdens het evenement. Het uitgebreide aanbod van licht voor verhuur bevat o.a., automated moving lights zoals Briteq Saturns en Titans, maar ook:

  • Conventionele verlichting
  • Automatische statische verlichting
  • Accuverlichting voor buiten
  • LED bars
  • Special FX

LED verlichting, studioverlichting of andere specifieke verlichting huren? Stuur ons via onderstaand formulier even een mailtje en we komen daar zo snel mogelijk op terug. Of bel direct 023 532 31 38 voor beschikbaarheid.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.