Techniek en Podiumbouw voor Bedrijfsdiners

Podiumbouw en audiovisuele apparatuur voor zakelijke diners en evenementen

Zakelijk diner, gala diner of netwerkborrel organiseren

Techniek en podiumbouw voor bedrijfsdiners: Sfeervolle verlichting, projectie of LED schermen en kraakhelder geluid. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Partner in technische producties en evenementen

Sinds onze oprichting in 1998 in Haarlem, heeft React AV zich ontpopt als een toonaangevende speler in de wereld van evenemententechniek. Wij specialiseren ons in het creëren van technisch geavanceerde en visueel verbluffende evenementen. Of het nu gaat om zakelijke evenementen zoals congressen, seminars, en presentaties, of om meer culturele gebeurtenissen zoals muzikale optredens, dance events, en theatervoorstellingen, ons team heeft de expertise en ervaring om uw visie tot leven te brengen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn gebaseerd op het leveren van topkwaliteit in alles wat we doen. Dit bereiken we door consequent te investeren in kwaliteitsproducten en hoogopgeleid personeel. Bij React AV begrijpen we dat elke technische productie uniek is en complexe uitdagingen met zich meebrengt. Daarom zetten we ons volledig in om binnen de geplande tijd en budgetten te werken, terwijl we tegelijkertijd geen concessies doen aan de kwaliteit of creativiteit.

Onderscheidend

Wat ons onderscheidt, is onze proactieve benadering. Wij denken altijd mee met onze klanten en streven ernaar om hen volledig te ontlasten. Klantgerichtheid, flexibiliteit en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel binnen ons dienstenaanbod gericht op tijdelijke plaatsing, als permanente plaatsing zoals het installeren van licht-, beeld- en geluidstechniek in sportscholen, onderwijsinstellingen, sportaccommodaties of kantooromgevingen, wij zorgen ervoor dat uw technische vereisten niet alleen worden voldaan, maar overtroffen.

Meesterwerk

Met een persoonlijke toon, deskundige aanpak en een focus op uw specifieke behoeften, is React AV er om uw evenement onvergetelijk te maken. We nodigen u uit om verder te lezen en te ontdekken hoe wij uw evenement tot een daverend succes kunnen maken. Welkom in de wereld van React AV, waar elk evenement een meesterwerk wordt.

Onze diensten – Uitblinken in technische producties voor zakelijke diners

Bij React AV begrijpen we dat het organiseren van een zakelijk diner in een grote ruimte een complexe taak kan zijn. Daarom bieden we gespecialiseerde diensten die elk aspect van uw evenement tot een succes maken.

Evenementenopbouw voor bedrijfsdiners

 • Zorgeloze opbouw: We nemen de volledige opbouw van uw bedrijfsdiner voor onze rekening. Van het installeren van de juiste verlichting tot het opzetten van het podium, wij zorgen ervoor dat elk element perfect in plaats valt.
 • Tijdige uitvoering: Wij begrijpen dat tijd essentieel is. Daarom garanderen wij een efficiënte opbouw en afbouw, altijd binnen de afgesproken termijn.

Technische ondersteuning & audiovisuele apparatuur

 • State-of-the-art techniek: Of u nu een intieme setting wilt of een grootschalig diner, onze technische ondersteuning zorgt voor een naadloze integratie van licht, beeld en geluid.
 • Audiovisuele excellence: Onze AV-apparatuur is van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor een indrukwekkende presentatie en een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Decoratie & podiumbouw

 • Decoratie: Voor die extra touch beschikt React AV over een netwerk aan event managers voor o.a. stijlvolle decoraties en comfortabele zitplaatsen.
 • Aangepaste podiumoplossingen: Onze podiumbouw diensten zijn flexibel en aangepast aan uw specifieke behoeften, of het nu gaat om een kleine verhoging of een groot podium voor sprekers.

Licht- en geluidstechniek

 • Sfeervolle verlichting: De juiste verlichting is cruciaal voor de sfeer van uw diner. Onze lichttechnici creëren de perfecte ambiance, van subtiele accenten tot dynamische lichtshows.
 • Kristalhelder geluid: Wij zorgen ervoor dat elke toespraak, presentatie of muziekstuk helder en zuiver overkomt, dankzij onze geavanceerde geluidssystemen.

Aanpassing aan uw behoeften

 • Flexibiliteit en maatwerk: Wij begrijpen dat geen twee evenementen hetzelfde zijn. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

Ontzorgen van begin tot eind

 • Klantgerichte dienstverlening: Ons doel is om u volledig te ontzorgen. Van het eerste overleg tot de afronding van uw evenement, wij staan voor u klaar met professioneel advies en ondersteuning.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

 • Vertrouw op onze expertise: Met jarenlange ervaring in de branche kunt u vertrouwen op onze deskundigheid en toewijding om uw evenement tot een succes te maken.

Bij React AV is elk bedrijfsdiner, groot of klein, een kans om uit te blinken. Wij zorgen ervoor dat uw evenement niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze overtreft. Neem contact met ons op en ervaar de magie van een perfect georganiseerd zakelijk diner.

Licht, beeld en geluidstechniek voor bedrijfsdiners

Oplossingen voor uitdagingen

Technische complexiteit vereenvoudigd – Wij begrijpen dat de techniek achter een succesvol bedrijfsdiner vaak ingewikkeld kan zijn. Bij React AV vereenvoudigen we deze technische complexiteit voor u. Of het nu gaat om geavanceerde geluidsinstallaties of gespecialiseerde verlichting, ons team heeft de expertise om elk technisch aspect naadloos te integreren.

Tijdsdruk en budgetbeheer – Tijd en budget zijn kritieke factoren bij de organisatie van bedrijfsdiners. Onze ervaring in zowel techniek als podiumbouw stelt ons in staat om efficiënt te werken, waarbij we zorgen dat uw evenement binnen de gestelde tijd en budgetten gerealiseerd wordt.

Waarom kiezen voor React AV

Uitblinken in techniek en podiumbouw voor bedrijfsdiners – Bij React AV staat uitblinken in techniek en podiumbouw voor bedrijfsdiners centraal. We combineren onze technische vaardigheden met creatieve podiumontwerpen om een onvergetelijke ambiance te creëren voor uw zakelijke evenement.

Klantgerichte dienstverlening – Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat uw behoeften altijd voorop staan. Wij luisteren, adviseren en handelen met de focus op het overtreffen van uw verwachtingen, terwijl we tegelijkertijd flexibel en responsief blijven.

React AV is meer dan alleen een dienstverlener; wij zijn uw partner in het creëren van succesvolle bedrijfsdiners. Laat ons de techniek en podiumbouw voor uw volgende evenement verzorgen, en ervaar de perfectie en professionaliteit die wij bieden.

Contact opnemen

Bent u klaar om uw bedrijfsdiner naar een hoger niveau te tillen? Heeft u behoefte aan deskundige techniek en podiumbouw die uw evenement uniek maakt? Neem dan nu de volgende stap. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Wilt u liever direct persoonlijk contact? Bel ons dan op 023 532 31 38 en laat ons team u assisteren. Bij React AV zijn we toegewijd aan het creëren van uitzonderlijke bedrijfsdiners met onze expertise in techniek en podiumbouw.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.