Live evenementen

Zang, instrumenten en entertainment op live evenementen

Zang en instrumenten op live evenementen

Technische ondersteuning, licht, beeld en geluid bij de organisatie van live events. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Live events

Producties en apparatuur huren

Evenement met live performances organiseren? Huur alle benodigde AV apparatuur bij React, óf besteed de hele productie van het live optreden uit. Op deze pagina lees je daar meer over.

React is een full service AV supplier voor teschnische producties, verhuur, installatie, configuratie, onderhoud en transport. Oog voor detail, professionele en goed onderhouden apparatuur in combinatie met een enthousiast en creatief team zijn de pijlers van React AV.

Productie uitbesteden

Productiebedrijf

Van live performance in de stad of op het strand, tot een concert in 1 van de bekende venues die ons land rijk is, React zorgt voor een kwalitatief hoogstaande productie.

Uitgebreide ervaring in het plannen en coördineren van de meest complexe producties, in combinatie met een team van enthousiaste en gekwalificeerde specialisten zorgt voor een resultaat waar alle partijen trots op kunnen zijn.

Apparatuur huren

AV verhuur

Apparatuur huren voor een live performance? Van draadloze microfoons en zendersets, PA sets en Line Array systemen, huur alles voor een knallende performance bij React. Stuur ons een wensenlijst via onderstaand formulier en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op.

De gehuurde AV apparatuur kan worden bezorgd op locatie, maar ook kunnen wij zorgen voor de op- en afbouw. Daarnaast is het mogelijk om de gehuurde AV apparatuur voor het live evenement af te halen in Haarlem.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.