Podiumkunsten

AV techniek voor podiumkunsten als live-uitvoeringen van muziek, musical, opera, ballet, moderne dans, toneel, circus en kleinkunst

Technische producties van musical, theater en modeshows

Technische ondersteuning voor theater, musicalproducties en modeshows. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Musical & theater

 • Podium

 • Verlichting

 • Geluidsversterking

Modeshow

 • Catwalk

 • Geluidsversterking

 • Verlichting

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.

  Podiumkunsten: Technische productie en verhuur

  Van idee tot hoogwaardige productie

  Over React AV

  Ervaren in de meest complexe producties

  React AV is een AV-bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt op het gebied van licht-, geluid en LED-schermen voor verhuur aan musicals, theater en modeshows.

  Opgericht in 1998, gevestigd in Haarlem en zeer ervaren in het uitvoeren van complexe technische producties binnen de podiumkunsten. Medewerkers zijn enthousiast en onderscheiden zich in het vinden van creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken.

  Theatertechniek

  AV Techniek voor Theater

  React AV zorgt voor podiumverlichting, special effects en geluidsapparatuur van de hoogste kwaliteit waarmee elke theaterproductie een onvergetelijke ervaring wordt.

  Een grote hoeveelheid apparatuur waaronder volgspots, fresnels en profielspots, evenals geluidsapparatuur van L-Acoustics, mengpanelen en draadloze microfoons zijn direct uit eigen voorraad beschikbaar voor de verhuur. Het team van React AV werkt met theaterregisseurs en ontwerpers om het perfecte licht- en geluidsontwerp te creëren voor elke theaterproductie.

  Musicals

  AV Techniek voor Musicals

  Ook voor muzikale producties biedt React AV een scala aan verlichtingsapparatuur, waaronder spotlights, bewegend licht en LED-washlights. Ze bieden ook geluidsapparatuur, waaronder luidsprekers, mengpanelen en draadloze microfoons.

  Het ervaren team van specialisten werkt samen met regisseurs, ontwerpers en andere betrokkenen om het perfecte licht- en geluidsontwerp te creëren voor elke muzikale productie.

  Fashionshows

  AV Techniek voor Modeshows

  Voor modeshows biedt React AV o.a. modulaire LED-schermen, die kunnen worden gebruikt voor het tonen van modecollecties, live beelden van de catwalk of achtergrondvisuals.

  Daarnaast zorgt React voor alle benodigde geluidsapparatuur van merken als L-Acoustics, evenals draadloze microfoons en zendersets die kunnen worden gebruikt voor muziek of commentaar tijdens de show te versterken.

  Het ervaren team van React werkt samen met alle betrokkenen bij het evenement om het perfecte licht- en geluidsontwerp te creëren voor elke modeshow.