Verhuur beeld en projectie

Verhuur beeld en projectietechniek: LED schermen, projectoren en projectieschermen en randapparatuur

Beeld en Projectietechniek Huren

Vind alles op het gebied van beeld en projectie bij React AV in Haarlem. Huur (B2B) LED schermen voor binnen en buiten, beamers, projectieschermen en videowalls. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

LED Scherm

 • Modulair

 • Indoor & outdoor

 • Mobiel LED Scherm

4K LED Scherm

 • HDR10 4:4:4

 • 240Hz

 • 2.6mm

TV Scherm Huren

 • Op statief

 • Incl. plaatsing

 • Tot 86″ en 4K

Projectie

 • Tot 30.000lm

 • Projectieschermen

 • Zoom & Short Throw

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  Verhuur Beeld en Projectie

  Schermen voor o.a. digital signage, presentaties en control rooms. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

  LED schermen

  LED scherm huren

  Op zoek naar een LED scherm voor videobeelden, ondersteuning bij crowd control of het weergeven van advertenties? Welke toepassing u ook in gedachten heeft, React beschikt over de juiste LED schermen.

  De LED schermen zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor locaties en zijn modulair op te bouwen. Daarmee is elke denkbare afmeting te realiseren. Eventueel kunnen de schermen zelfs aangesloten worden op een groene, mobiele stroomvoorziening.

  React is sinds 1996 specialist op het gebied van beeld en projectie en een begrip in Noord Holland. De gehuurde materialen kunnen afgehaald worden in Haarlem, maar ook door React worden afgeleverd op de locatie.

  Projectie

  Projector & scherm huren

  Op zoek naar een projector en projectiescherm? React verhuurt beamers in verschillende prijsklassen en projectieschermen tot 8 meter breed voor het houden van vergaderingen of het geven van presentaties.

  Zo zijn er projectoren beschikbaar met een range van 500 tot 40.000 ANSI Lumen en in HD of 4K. Daarnaast kan er gekozen worden voor beamers uitgerust met LED projectie, en laser projectie. Projectie d.m.v. laser is een recente ontwikkeling met als resultaat een zeer accuraat kleurenbeeld.

  De gehuurde materialen kunnen afgehaald worden in Haarlem, maar ook door React worden afgeleverd op de locatie.

  Videowalls

  Videowall huren

  Op zoek naar een videowall voor het weergeven van beelden in hoge resolutie? Videowalls bestaan uit losse LCD schermen met een zeer dunne rand. Door het modulaire karakter kunnen verschillende configuraties gerealiseerd worden, bijvoorbeeld 2×2, 3×3 maar ook configuraties als 7×2 of 6×4.

  De beeldschermen kunnen afgehaald worden in Haarlem, maar ook door React worden afgeleverd en desgewenst geïnstalleerd op de locatie.

  Groot TV Scherm

  Groot TV Scherm huren

  Presentatie geven en deze ondersteunen met beeld? Wat het doel ook is, React beschikt over 4K TV schermen met een schermdiagonaal van wel 86 inch. Omgerekend naar centimeters is dat een TV scherm van net geen 2 meter breed.

  Daarnaast is een ruime hoeveelheid TV schermen beschikbaar in kleinere formaten. Bijvoorbeeld om informatie weer te geven aan het publiek dat wat verder van het podium vandaan zit, of het weergeven van reclameboodschappen.

  Beeld en video accessoires

  Groot TV Scherm huren

  Naast beamers en schermen levert React Audiovisueel ook alle beeld en video accessoires die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan bekabeling, switches, splitters, verloopstukken, ophangbeugels en statieven.

  Meer weten over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met de specialisten van React.