LED scherm huren

Huur een LED scherm in de omgeving van Amsterdam

Snel een LED scherm huren

Modulaire LED schermen voor zowel binnen als buiten, in uiteenlopende pixeldichtheden voor de zakelijke markt. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

LED Scherm Huren

Verhuur LED schermen

Op zoek naar een modulair LED scherm voor het weergeven van een boodschap op beurs, festival of ander evenement? React beschikt over een grote hoeveelheid direct uit voorraad leverbare LED schermen.

React is een full service AV leverancier en werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Kies er voor om de LED schermen te laten bezorgen en installeren, of om de LED schermen zelf af te halen in Haarlem.

LED scherm huren prijzen
Wat kost een LED scherm huren? De prijs voor een 6mm outdoor LED scherm ligt op €80 p/m2, per dag. Bij verhuur voor meerdere dagen daalt deze prijs.

Neem voor meer informatie over de verhuur van LED schermen contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Tijdwaarneming

Sportwedstrijden

LED scherm huren voor een sportief evenement? Gebruik een LED scherm voor het weergeven van finishtijden bij marathons, of voor het weergeven van de actuele score aan het aanwezige publiek.

De LED schermen zijn geschikt voor zowel buiten als binnen en worden door een specialist geplaatst op locatie.

Omdat React een full service audiovisueel dienstverlener is en toch al op locatie aanwezig zijn, kunnen we tevens de licht- en geluidstechniek verzorgen.

Daarmee wordt een effectievere productie geleverd en is er tevens 1 aanspreekpunt voor alles op het gebied van licht- beeld- en geluidstechniek.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.