LED scherm huren

Huur een LED scherm in de omgeving van Amsterdam

Snel een LED scherm huren

Modulaire LED schermen voor zowel binnen als buiten, in uiteenlopende pixeldichtheden voor de zakelijke markt. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

LED Scherm Huren

Verhuur LED schermen

Op zoek naar een modulair LED scherm voor het weergeven van een boodschap op beurs, festival of ander evenement? React beschikt over een grote hoeveelheid direct uit voorraad leverbare LED schermen.

React is een full service AV leverancier en werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Kies er voor om de LED schermen te laten bezorgen en installeren, of om de LED schermen zelf af te halen in Haarlem.

LED scherm huren prijzen
Wat kost een LED scherm huren? De prijs voor een 6mm outdoor LED scherm ligt op €80 p/m2, per dag. Bij verhuur voor meerdere dagen daalt deze prijs.

Neem voor meer informatie over de verhuur van LED schermen contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Tijdwaarneming

Sportwedstrijden

LED scherm huren voor een sportief evenement? Gebruik een LED scherm voor het weergeven van finishtijden bij marathons, of voor het weergeven van de actuele score aan het aanwezige publiek.

De LED schermen zijn geschikt voor zowel buiten als binnen en worden door een specialist geplaatst op locatie.

Omdat React een full service audiovisueel dienstverlener is en toch al op locatie aanwezig zijn, kunnen we tevens de licht- en geluidstechniek verzorgen.

Daarmee wordt een effectievere productie geleverd en is er tevens 1 aanspreekpunt voor alles op het gebied van licht- beeld- en geluidstechniek.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?