Outdoor festivals

Alles dat u nodig heeft om van uw outdoor festival een daverend succes te maken

AV techniek voor outdoor evenementen

Technische ondersteuning, licht, beeld en geluid voor outdoor festivals. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Outdoor events

Producties en apparatuur huren

Festival organiseren? Bij React kun je alle benodigde audiovisuele apparatuur huren, óf de gehele productie van het evenement uitbesteden. Op deze pagina lees je daar meer over.

Werken met React betekent korte lijnen, flexibiliteit en een vast contactpersoon. Samen met een enthousiast en ervaren team zorgen we voor een evenement dat vlekkeloos verloopt.

Productie uitbesteden

Productiebedrijf

React is een productiebedrijf gespecialiseerd in evenementen-, podium-, theater- en AV-techniek. Dat betekent dat React het gehele proces, vanaf het eerste gesprek tot de evaluatie, onder haar hoede heeft.

Denk daarbij aan het ontwerpen van het decors, het licht- en geluidsplan en verzorgen van stroomvoorzieningen. Ook het opbouwen van de verschillende podia op het festivalterrein, het draaien van de show en vervolgens het afbouwen van de podia behoort tot onze verantwoordelijkheden.

Voorafgaand, maar ook tijdens het evenement staan onze technici klaar voor advies en ondersteuning waar nodig. De ervaring leert dat het de voorkeur geniet om de productie van een festival onder brengen bij één enkele partij. Dit zorgt voor een efficiënt en kosten effectief proces waar alle betrokkenen van profiteren. Dit voorkomt tevens de vraag wie waar voor verantwoordelijk is bij incidenten.

Apparatuur huren

AV verhuur

Op zoek naar een ervaren partij voor het huren van licht, beeld of geluid? React werkt met betrouwbare apparatuur van bekende A merken zoals L-Acoustics en Robe.

Of het nu gaat om licht, beeld, geluid, special-effects of stroomvoorzieningen, alle apparatuur wordt na gebruik uitgebreid getest en gecontroleerd zodat de werking voor een volgende keer verzekerd is. Naast genoemde apparatuur behoren ook trussen en rigging materialen net als podiumdelen tot het assortiment.

De gehuurde materialen kunnen afgehaald worden in Haarlem, maar ook door React worden afgeleverd op het festivalterrein.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.