HDR 4K LED scherm Huren

LED scherm met 2.6mm pixeldichtheid huren

Geavanceerd 4K HDR LED-scherm met kristalhelder beeld

Ervaar ongeëvenaarde beeldkwaliteit met ons 4K HDR LED-scherm, uitgerust met een pixeldichtheid van 2.6mm en een verbluffende 240Hz verversingssnelheid. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Algemene informatie

Indrukwekkende eigenschappen

Maak indruk op je publiek met een ongeëvenaarde visuele ervaring. Ons state-of-the-art 4K HDR LED-scherm is de perfecte keuze voor elk evenement dat vraagt om grootschalige, high-definition visuals.

Of je nu een groot scherm wilt huren voor een bedrijfsevenement, een concert of een e-sports toernooi, ons team van experts zorgt voor levering, plaatsing en configuratie op locatie. Met dit 4K ledscherm ben je verzekerd van een soepele, zorgeloze ervaring en een visueel spektakel dat elk publiek zal verbazen.

Specificaties & Features

Technische details

Ons 4K HDR LED-scherm biedt niet alleen indrukwekkende specificaties, maar ook geavanceerde functies die het onderscheiden van traditionele displays. Dit scherm is ontworpen om de grenzen van beeldkwaliteit te verleggen met een ongekende pixeldichtheid van 2.6mm en een verversingssnelheid van wel 240Hz.

  • 4K-resolutie: Geniet van beelden met een verbazingwekkend detailniveau en scherpte, mogelijk gemaakt door de hoge resolutie van 4K.
  • HDR10 4:4:4: Met High Dynamic Range (HDR) kunnen de helderste en donkerste delen van het beeld naast elkaar bestaan, wat resulteert in een realistischer en levendiger beeld.
  • 22bit+, 64 keer verbetering van grijstinten, 0.002nits precieze controle: De uiterst precieze beeldweergave zorgt voor een verbluffend realisme, met ongeëvenaarde details en kleurgradaties.
  • 14CH kleurcorrectie: Een nauwkeurige aanpassing van tint, verzadiging en helderheid van primaire, secundaire en tertiaire kleuren, met basisaanpassing van zwart en wit, zorgt ervoor dat kleuren perfect worden weergegeven zoals bedoeld.
  • 240Hz: Ondersteunt een hoge frame rate van 240Hz, framevermenigvuldiging, framemultiplexing en adaptieve frame rate: Dit zorgt voor een super vloeiende beeldweergave, ideaal voor snelle actiescènes en hoogwaardige filmproducties.
  • Geschikt voor filmopnames: Dankzij de geavanceerde VMP-software ziet het scherm er perfect uit bij het filmen, zonder vreemde lijnen of donkere gebieden.

Deze hoogstaande specificaties en functies maken dit 4K HDR LED-scherm tot de ideale keuze voor evenementen waarbij de allerbeste beeldkwaliteit vereist is, van grote bedrijfsbijeenkomsten tot intieme virtuele producties.

Conclusie

Technische details

Met ons 4K HDR LED-scherm haal je de toekomst van visuele presentaties in huis. Of je nu een congres, concert of sportevenement organiseert, een groot scherm huren bij ons is dé manier om je publiek een onvergetelijke ervaring te bieden. Wil je meer weten over hoe ons 4K LED-scherm jouw evenement kan verrijken, of wil je een prijsopgave aanvragen? Ons team van experts staat klaar om je te helpen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.