Sportwedstrijden

AV techniek voor sportwedstrijden, digitale scoreborden, podia en geluidsversterking

AV techniek tijdens sportwedstrijden

AV techniek voor sport evenementen zoals podia, geluidsversterking langs sportvelden en digitale live scoreborden. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Sportevenementen

AV techniek voor sportevenement

Op zoek naar AV techniek voor de organisatie van een sportevenement? React verhuurt alle benodigde apparatuur, maar kan de productie ook uit handen nemen.

Werken met React betekent samenwerken met een ervaren full service supplier van AV techniek. Kwalitatieve producten en representatief gekwalificeerd personeel. Met deze combinatie zorgen we voor een zorgeloos en indrukwekkend eindresultaat.

Wat levert React?

Aanbod AV techniek

React is leverancier van AV apparatuur voor sportwedstrijden. Onze specialisten leveren, installeren en bedienen alle benodigde audiovisuele apparatuur voor een geslaagde marathon, voetbaltoernooi, wielerronde of autosportwedstrijd.

LED schermen

Waar een marathon vraagt om een start finish met tijdwaarneming, vraagt een autosportwedstrijd om grote LED schermen met live-beelden langs de baan. Alle apparatuur kan snel uit voorraad geleverd worden. De LED schermen kunnen tevens ingezet worden voor crowdcontrol, branding of sponsoren of digitaal scorebord.

Geluidsversterking

Live commentaar, of muziek; Geen evenement kan zonder geluidsversterking, en ook daar biedt React alle mogelijke ondersteuning. In kennis, het maken van een geluidsplan en uiteraard het leveren en installeren van de AV techniek zelf. Van 4G zenderkits en microfoons tot PA sets en Line Arrays, React kan alles snel en uit voorraad leveren.

Podia

Na afloop van een wielerronde of grachtenloop dienen de winnaars natuurlijk gehuldigd te worden. React levert podia en decors voor bijvoorbeeld een huldiging, jury of eventuele festiviteiten tijdens en na afloop van het evenement. Zowel tijdens als na het evenement zijn onze specialisten beschikbaar voor advies en ondersteuning zodat alles in goede banen verloopt.

Producties

Kennis en kwaliteit

Door de volledige productie van het evenement over te dragen aan de ervaren en enthousiaste mannen van React kan de klant zich richten op het evenement zelf, zonder zorgen over of alles wel goed verloopt.

React ontzorgt op het gebied van evenementen-, podium- en theatertechniek. Meedenken, kennis van zaken en professioneel en kwalitatief materiaal zijn onze pijlers. Meer weten? Schrijf ons een e-mail middels onderstaand formulier.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.