Projectiescherm en beamer huren

Huur een projector en projectiescherm in Haarlem. Tot 30.000 ANSI lumen en schermen tot 10x5m.

Beamer huren in Amsterdam

Beamers, projectieschermen en toebehoren voor de zakelijke markt. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Projectie en toebehoren

Full service AV supplier

Zakelijk evenement organiseren en op zoek naar een projector en projectiescherm? React beschikt over een uitgebreid assortiment aan projectie materialen, waaronder laser projectoren tot 30.000 ANSI lumen en projectieschermen tot 10x5m.

Wekelijks verzorgt React meerdere zakelijke bijeenkomsten, waar het naast projectietechniek, tevens zorgt voor de benodigde licht- en geluidstechniek.

React is dan ook dé ideale full service AV leverancier voor evenementen met een zakelijk karakter. Meer weten? Schrijf ons dan een e-mail via onderstaand formulier, of bel direct 023 532 31 38.

Projectiescherm huren

Beamer scherm huren

Projectiescherm op statief huren, of misschien wel een projectiescherm van 10 bij 5 meter? Welke grootte dan ook, React heeft het allemaal.

De te huren projectieschermen zijn van het merk Stumpfl, en zowel in beeldverhoudingen van 4:3, als 16:9 beschikbaar.

Naast projectieschermen kan React ook zorg dragen voor geluidsversterking, verlichting en technische ondersteuning tijdens het evenement.

Meer weten? Schrijf ons dan een e-mail via onderstaand formulier, of bel direct 023 532 31 38.

Projector huren

Beamer verhuur

Beamer huren in Amsterdam of omgeving? React is gevestigd in Haarlem en geregeld in Amsterdam te vinden voor de productie van zakelijke evenementen.

Locaties variëren van hotels tot bekende venues, maar ook bijzondere outdoor locaties zonder vaste stroomvoorziening. In deze laatste situatie maakt React gebruik van zelf ontwikkelde stille en groene stroomoplossingen.

Zakelijke presentatie organiseren: welke beamer heb ik nodig? Dat is voor een groot gedeelte afhankelijk van de toepassing, de grootte van de ruimte en natuurlijk van persoonlijke wensen.

Laser projectoren zorgen voor haarscherp beeld, en de hoeveelheid ANSI lumen bepaalt de lichtsterkte. Daarnaast kunnen verschillende lenzen op de projector geplaatst worden. Denk daarbij aan een short throw lens of zoom lens.

Advies over welke projector en welk scherm het beste passen bij uw situatie? Vraag het onze specialisten via onderstaand formulier, of bel direct 023 532 31 38.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?