Onze oplossingen

Verkoop

Installatie

Onderhoud

Preferred Supplier

Waarom React?

Sinds 1998 adviseert, installeert en configureert React licht-, beeld- en geluidstechniek van zowel tijdelijke als vaste aard. Denk hierbij aan boardrooms, sportscholen, raadszalen, vergaderzalen of discotheken. Ons enthousiaste team van specialisten heeft oog voor detail en zorgt dat opdrachten op tijd, binnen budget en boven verwachtingen worden uitgevoerd.

Effectiviteit & kwaliteit

Zaken doen met React betekent korte lijnen, een vast contactpersoon en een effectieve doeltreffende werkwijze. Daarnaast wordt uitsluitend met kwaliteitsproducten gewerkt waarmee onaangename verrassingen op het gebied van betrouwbaarheid worden voorkomen.

Ervaring & flexibiliteit

De ervaren technici van React blinken uit in het vinden van creatieve oplossingen voor complexe problemen. Dit zorgt tevens voor een hoge mate van flexibiliteit, zelfs wanneer onder tijdsdruk wordt gewerkt.

Opdrachtgevers

Cases

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.