Audiovisuele techniek voor beursstands

Verhuur van Audiovisuele techniek voor beursstands en beurseilanden

Beursstands

Technische ondersteuning, licht, beeld en geluid voor uw bedrijfsfeest. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Beurstechniek

Standbouw & techniek

Verlichting, geluidsversterking, trussen of grote schermen huren voor een beursstand? React is partner in licht-, beeld-, en geluidstechniek voor beurzen, expo’s en evenementen.

Meer weten over de dienstverlening van React? Neem dan via onderstaand formulier contact op, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Beursverlichting

Beursverlichting huren

Goed uitgedachte verlichting is een essentieel onderdeel van een sterke beursstand. Of het nu gaat om het uitlichten van producten, of om het neerzetten van de juiste sfeer die past bij de organisatie, React zorgt voor een oogverblindend resultaat.

Daarvoor wordt gebruik gemaakt van verschillende typen lampen, zoals gasontlading, halogeen en ledlampen. Afhankelijk van de gewenste resultaten, het ontwerp van de beurrsstand en de toepassing wordt de meest geschikte lichtbron geselecteerd.

Accentverlichting, sfeerverlichting of displayverlichting huren voor een beursstand? Stuur ons via onderstaand formulier een bericht, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Beeld en projectie

Beeld en projectie

Geen beursstand is compleet zonder beeldschermen waarop bijvoorbeeld uitleg over producten of diensten weergegeven kan worden. Dit kan op grote ledschermen, maar ook op grote TV schermen op statief. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van tot wel 80 inch touchscreens.

TV schermen voor beursstands
Groot scherm huren voor een beursstand? React beschikt over grote4K TV schermen met een beeld diagonaal van tot wel 98 inch. Deze grote schermen zijn voor bezoekers onmogelijk te missen en daarom bij uitstek geschikt voor het weergeven van marketing boodschappen.

Groot scherm voor beursstand huren
Kies voor een groot LED scherm wanneer een 98 inch TV scherm niet groot genoeg is. Deze schermen zijn modulair opgebouwd en kunnen daarom uitgebreid worden tot elke gewenste grootte. De hoge pixeldichtheid zorgt er voor dat boodschappen ook van dichtbij goed te zien zijn.

Bedrijfslogo projecteren
Naast TV en modulaire LED schermen is het tevens mogelijk om een boodschap te projecteren middels een laser projector. Deze beamers, met een lichtsterkte tot wel 30.000 Lumen, zorgen dat beelden haarscherp worden weergegeven in de hoogste resoluties.

Het is tevens mogelijk om een bedrijfslogo aan te leveren en deze te projecteren op en rondom de beursstand.

Meer weten over wat React kan betekenen op het gebied van beeld en projectie? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Geluidsversterking

Microfoons & geluidsversterking

Product presentatie geven, sfeervolle muziek afspelen of productinformatie laten horen aan bezoekers en passanten van de beursstand? Ook voor geluidstechniek op de beursstand is React de aangewezen partner.

Draadloze microfoons & zendersets
React beschikt over diverse typen draadloze microfoons en zendersets, en zorgt voor voldoende geluidsversterking zodat bezoekers van de stand uw boodschap goed kunnen verstaan.

Geluidsversterking
In samenwerking met de standbouwer kan de geluidstechniek geïntegreerd worden in het ontwerp van de stand. Daarnaast kan er gekozen worden voor het ophangen van satelliet speakers, of multi-zone setup tot een volledig line array systeem voor de grotere stands / podia.

Op zoek naar geluidsversterking voor een beursstand? Neem dan via onderstaand formulier contact op, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Trusssen

Standbouw van trussen

Stand bouwen van truss systemen? React beschikt over ruime ervaring in het bouwen van trussen constructies op beurzen en expo’s. Daarnaast is een grote hoeveelheid trussen op voorraad en snel leverbaar. Dus ook voor last minute opdrachten is React het juiste adres.

Beusstand bouwen met trussen? Neem dan via onderstaand formulier contact op, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.