Geluid huren

Geluid huren voor een evenement? Vind hier PA sets, line arrays, versterkers, (draadloze) zendersets en microfoons.

Geluid huren in Haarlem

Geluidssystemen voor live evenementen, microfoons, draadloze zendersets & vergadersystemen voor de zakelijke markt en onderwijsinstellingen. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Geluidsapparatuur huren

Specialist in geluidstechniek

Professioneel geluid huren voor een festival, of evenement met live muziek? Op zoek naar (draadloze) zendersets en microfoons voor een zakelijke presentatie?

React is een productiebedrijf en sinds 1998 gespecialiseerd in geluidstechniek en geluidsbeheersing van zowel tijdelijke als vaste aard.

Vanuit onze locatie in Haarlem is een grote hoeveelheid geluidsapparatuur snel en uit voorraad leverbaar. Apparatuur kan worden afgehaald, afgeleverd en/of geïnstalleerd worden op locatie.

Werken met React betekent korte lijnen, flexibiliteit en een vast contactpersoon. Samen met een enthousiast en ervaren team zorgen we voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Zenders & Microfoons

Presentatie en vergadersystemen

React beschikt over een uitgebreid aanbod geluidstechniek gericht op zakelijke presentaties, hybride- en digitale vergaderingen. Huur de benodigde geluidsapparatuur, of besteed de productie van het evenement uit aan React. Wekelijks verzorgt React meerdere zakelijke evenementen in de omgeving van Haarlem en Amsterdam.

Zakelijke presentaties
Zakelijk evenement organiseren met één of meerdere sprekers? React verhuurt draadloze headsets, draadloze handheld microfoons voor zowel zang als spraak en zendersets.

Onbekend met geluidstechniek? Wekelijks verzorgt React meerdere zakelijke evenementen in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. De ervaren specialisten van React kunnen de productie van het evenement daarom ook voor u uit handen nemen.

Desgewenst kan er ook een opname of livestream gemaakt worden van het evenement. Lees hier meer over online en hybride evenementen.

Videovergadering
Digitaal of hybride vergaderen? Huur alle benodigde geluidsapparatuur zoals tafelmicrofoons en opnameapparatuur van React in Haarlem. Sluit de apparatuur zelf aan, of laat de specialisten van React de geluidsapparatuur installeren.

PA & Line Array

Overzicht geluidssystemen

Line array geluidsinstallatie huren voor een festival, of op zoek naar een PA set voor een zakelijke presentatie? Hoe groot of klein het evenement ook is, React kan alle benodigde geluidsapparatuur snel en uit voorraad leveren.

Compleet PA systeem met geluidsman
Op zoek naar een geluidsinstallatie voor een presentatie of toespraak? Huur dan een PA set met geluidsman. Afhankelijk van het aantal personen en de afmetingen van de zaal berekent React welke PA set de beste resultaten geeft. Zo wordt het geluid gelijkmatig verdeeld over de gasten en zijn de sprekers voor iedereen goed te verstaan.

Line Array
De L-Acoustics K3 is ideaal voor toepassingen die veel vermogen en bereik vereisen zoals festivals, bedrijfsevenementen, en andere producties. De K3 is daarnaast compact, licht en energiezuinig.

Het compacte formaat zorgt er voor dat de zichtlijnen vrij blijven, en leent zich uitstekend voor locaties met beperkte ruimte. Samen met de L-Acoustics KS21 subwoofer zorgt de L-Acoustics K3 voor een perfect geluid over het gehele spectrum.

Floormonitor & DJ Monitor
Op zoek naar een floormonitor of DJ monitor? Naast de L-Acoustics line arrays kan React ook de DJ monitoring en floormonitors voor bands, zangers en bespelers van instrumenten verzorgen.

Geluidsplan & geluidsbeheersing
Een goed geluidsplan zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het geluid en voorkomt luistermoeheid bij het publiek. React werkt daarnaast met marktleidende merken als L-Acoustics voor een zo optimaal mogelijke geluidservaring.

Naast de geluidservaring van het publiek dient ook gedacht te worden aan de mensen die niet op het evenement aanwezig zijn, maar wel in de omgeving wonen. Vergunningen vereisen dan ook het het plaatsen van meetpunten en het uitvoeren van geluidsmetingen op, of in de omgeving van het evenement. Ook voor deze  werkzaamheden is React de aangewezen partij.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?