AV techniek voor fashionshow

Catwalk, decor en verlichting voor modeshows

AV techniek voor fashionshow

AV techniek voor modeshows zoals podium(delen) voor catwalks, verlichting en geluidsversterking. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Full service AV supplier

AV techniek voor catwalks

Op zoek naar AV techniek voor de organisatie van een modeshow of fashion gerelateerd evenement? React beschikt over alle benodigde materialen voor een succesvol evenement.

Denk daarbij aan podiumdelen, geluidsversterking en het op de juiste manier belichten van de modellen op de catwalk. React onderscheidt zich door een sterk probleemoplossend vermogen, of beter gezegd: het vinden van creatieve oplossingen voor complexe problemen.

Meer weten over de technische mogelijkheden voor de organisatie van een modeshow? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Podiumdelen

Podium verhuur

Op zoek naar een catwalk podium op maat? React verhuurt podiumdelen en bezorgt deze in overleg op de gewenste locatie. Zet de podiumdelen zelf in elkaar, of kies er voor om een specialist de podiumdelen in elkaar te laten zetten.

Een kaal podium is natuurlijk niet zo esthetisch, daarom wordt het netjes bekleed met vloerbedekking en afgerokt zodat de zijkanten dicht zijn.

Meer weten over het huren van podiumdelen? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?