AV techniek voor fashionshow

Catwalk, decor en verlichting voor modeshows

AV techniek voor fashionshow

AV techniek voor modeshows zoals podium(delen) voor catwalks, verlichting en geluidsversterking. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Full service AV supplier

AV techniek voor catwalks

Op zoek naar AV techniek voor de organisatie van een modeshow of fashion gerelateerd evenement? React beschikt over alle benodigde materialen voor een succesvol evenement.

Denk daarbij aan podiumdelen, geluidsversterking en het op de juiste manier belichten van de modellen op de catwalk. React onderscheidt zich door een sterk probleemoplossend vermogen, of beter gezegd: het vinden van creatieve oplossingen voor complexe problemen.

Meer weten over de technische mogelijkheden voor de organisatie van een modeshow? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Podiumdelen

Podium verhuur

Op zoek naar een catwalk podium op maat? React verhuurt podiumdelen en bezorgt deze in overleg op de gewenste locatie. Zet de podiumdelen zelf in elkaar, of kies er voor om een specialist de podiumdelen in elkaar te laten zetten.

Een kaal podium is natuurlijk niet zo esthetisch, daarom wordt het netjes bekleed met vloerbedekking en afgerokt zodat de zijkanten dicht zijn.

Meer weten over het huren van podiumdelen? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.