Livestream studio

Event live streamen uit een studio, hybride events en seminars

Online event streamen

Huur een livestream studio voor een online of hybride evenement, op elke gewenste locatie. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Live stream studio

Studio voor live, hybride en virtuele events

Livestream studio huren voor een online event? React realiseert tijdelijke en permanente studio’s voor het geven van live, hybride en virtuele evenementen. Het ervaren team van specialisten heeft ook voor detail en werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Sinds 1996 is React is specialist in licht-, beeld-, en geluidstechniek en beschikt daardoor over uitgebreide ervaring in het realiseren van de meest complexe producties.

React is daarom dé aangewezen partij voor het realiseren van een professionele studio, inclusief alles voor interactie tussen bedrijf, spreker en gasten. Zowel voor de aanwezigen in de studio, als de online kijkers in geval van hybride of virtuele evenementen.

Van huiskamersfeer tot dampende club
Van creatief decor of green screen, tot het neerzetten van een woonkamersfeer of dampende club. React levert totaaloplossingen voor podcast studio’s tot studio’s geschikt voor de opname van TV programma’s.

Neem voor meer informatie over livestream studio’s en online event streaming contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Mogelijkheden

Studio op locatie

Het grootste gemak? Wij bouwen de hele studio bij u op locatie of op kantoor. U hoeft zich geen zorgen te maken over logistiek of complexiteit. We regelen alles, van techniek tot setting.

Meer dan alleen techniek

Het organiseren van een evenement gaat verder dan alleen techniek. Wij zorgen voor alles wat nodig is om uw evenement soepel te laten verlopen:

 • Hengelmicrofoons / catchbox microfoons
 • Tolk cabines voor internationale gasten
 • Social media walls om de online interactie te stimuleren
 • Live interactie-tools voor betrokkenheid met online kijkers
 • Stemkastjes voor interactieve stemmingen of polls

Webcasting

Daarnaast kan het evenement natuurlijk online uitgezonden worden, bijvoorbeeld op social media platformen of een bedrijfswebsite.

 • Registratie met ‘remote’ PTZ camera’s
 • Registratie met hand/schouder camera’s
 • Stream via YouTube, Facebook
 • Stream via dedicated server met persoonlijke login
 • Stream embedden op eigen website

Of u nu gaat voor een intieme huiskamersfeer of een levendige clubsetting, React biedt totaaloplossingen voor elke wens: van podcast studio’s tot TV-programma settings of dampende nachtclub.

Studio op maat

We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom luisteren we naar uw behoeften en passen we ons aanbod daarop aan. Met React bent u verzekerd van een evenement dat resonantie vindt bij uw publiek, zowel in de studio als online.

Meer weten over livestream studio’s of online event streaming? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Toepassing

Wat is er zoal mogelijk?

Onze studio’s kunnen worden aangepast aan een breed scala van evenementen. Of u nu een formele presentatie, een luchtige quiz of een professionele talkshow wilt organiseren, wij hebben de faciliteiten en expertise:

 • Begin uw jaar met een Online kickoff of breng teamspirit met een Online popquiz.
 • Host educatieve sessies met onze Webinar studio of entertain uw publiek met een Online talkshow.
 • Zorg voor een professionele uitstraling met de Talkshow studio of deel bedrijfsupdates via een Online presentatie.
 • Van Digitale beursstands tot Hybride evenementen of zelfs een feestelijke Online DJ set, onze studio’s bieden de perfecte setting voor elk type evenement.

Ook een livestream studio huren voor een online event? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Studio kopen

Studio(apparatuur) kopen

Is de studio-ervaring op locatie u goed bevallen? Overweeg dan om uw eigen permanente studio in te richten. Bij React hebben we niet alleen expertise in het opzetten van tijdelijke studio’s, maar ook in het creëren van duurzame, op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf.

Investeren in de toekomst

De digitale wereld groeit snel, en de vraag naar online en hybride evenementen neemt toe. Investeren in uw eigen studio is investeren in de toekomst. Het stelt u in staat om op elk gewenst moment kwalitatieve uitzendingen of evenementen te organiseren, zonder afhankelijk te zijn van externe partijen.

Alles wat u nodig heeft, van aankoop tot installatie

Wanneer u ervoor kiest om studio-apparatuur aan te schaffen, zorgen wij voor:

 • Deskundig advies over de beste apparatuur voor uw behoeften
 • Levering en installatie op locatie
 • Training voor uw team om alles uit de apparatuur te halen
 • Opbouw van de studio in een design dat past bij uw bedrijfscultuur en uitstraling

Ondersteuning wanneer u dat nodig heeft

Een studio kopen betekent niet dat u er alleen voor staat. React blijft uw aanspreekpunt voor after-sales support en ondersteuning. Of het nu gaat om technische problemen, software-updates of andere vragen, ons team staat altijd klaar om u te helpen.

Zie het als een partnership. Uw succes is ons succes. Met uw eigen studio en onze expertise en ondersteuning heeft u alle ingrediënten in handen voor geslaagde evenementen, nu en in de toekomst.

Direct contact met een expert? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.