Congrestechniek

AV techniek voor (hybride) congres, conventie of conferentie

AV techniek voor congreslocaties

Op zoek naar congrestechniek zoals discussiesystemen, voting systemen, social media walls of hengelmicrofoons? Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Congrestechniek

Full Service AV Supplier

Congres of symposium organiseren?  Van discussiesystemen, voting systemen tot social media walls en hengelmicrofoons; Vindt alle benodigde materialen voor een succesvolle productie bij React in Haarlem. Virtueel evenement of hybride evenement organiseren? Lees dan hier verder.

React is een full service AV bedrijf met oog voor kwaliteit en detail. Werken met React betekent professioneel en kwalitatief materiaal, korte lijnen en flexibiliteit van ontwerp tot uitvoering.

Meer weten? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

De mogelijkheden

Full Service AV Supplier

React levert congrestechniek, ondersteunt tijdens de productie, of neemt de gehele productie van A tot Z uit handen. Onderstaand een beknopt overzicht van de mogelijkheden voor de organisatie van een congres met buitenlandse gasten of sprekers.

  • Voting systemen
  • Conferentietelefoons
  • Hengel mics. / interruptie mics. / catch box mics.
  • Tolken/vertalingssystemen (tolkencabines)
  • Discussiesystemen (vergadermicrofoons)
  • Social media walls / Twitter feeds

Meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een congres / symposium? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?