Congrestechniek

AV techniek voor (hybride) congres, conventie of conferentie

AV techniek voor congreslocaties

Op zoek naar congrestechniek zoals discussiesystemen, voting systemen, social media walls of hengelmicrofoons? Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Congrestechniek

Full Service AV Supplier

Congres of symposium organiseren?  Van discussiesystemen, voting systemen tot social media walls en hengelmicrofoons; Vindt alle benodigde materialen voor een succesvolle productie bij React in Haarlem. Virtueel evenement of hybride evenement organiseren? Lees dan hier verder.

React is een full service AV bedrijf met oog voor kwaliteit en detail. Werken met React betekent professioneel en kwalitatief materiaal, korte lijnen en flexibiliteit van ontwerp tot uitvoering.

Meer weten? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

De mogelijkheden

Full Service AV Supplier

React levert congrestechniek, ondersteunt tijdens de productie, of neemt de gehele productie van A tot Z uit handen. Onderstaand een beknopt overzicht van de mogelijkheden voor de organisatie van een congres met buitenlandse gasten of sprekers.

  • Voting systemen
  • Conferentietelefoons
  • Hengel mics. / interruptie mics. / catch box mics.
  • Tolken/vertalingssystemen (tolkencabines)
  • Discussiesystemen (vergadermicrofoons)
  • Social media walls / Twitter feeds

Meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een congres / symposium? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.