Truss en rigging materialen huren

Verhuur van truss en rigging materialen (B2B)

Truss en riggging materialen verhuur

Lees hieronder meer over truss en rigging verhuur, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Truss & rigging

Verhuur van Truss en Rigging materialen

Trussen nodig voor productie of evenement? React is een full service AV supplier  en beschikt over een ruime hoeveelheid Prolyte trussen in de varianten H30, H40 en X30.

Trussen ophijsen aan het dak van de locatie?  Voor het hijsen van truss constructies beschikt React over meerdere 500kg takels. Mocht hijsen op de locatie niet mogelijk zijn, dan kan gebruikgemaakt worden van groundsupports / truss towers.

Meer weten over de beschikbaarheid van materialen? Stuur ons via onderstaand formulier een bericht, of bel direct 023 532 31 38 om een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.