Onderhoud AV Apparatuur

Onderhoud van AV apparatuur en ondersteuning bij storingen

Onderhoud en reparatie van AV apparatuur

Onderhoud en beheer van AV apparatuur, op incidentbasis of service overeenkomst. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Onderhoud en Beheer

Onderhoud van AV apparatuur

Zekerheid en betrouwbaarheid van apparatuur is ontzettend belangrijk wanneer het gaat om licht, beeld of geluidstechniek. Een scenario waarbij voor een volle zaal de apparatuur weigert is een nachtmerrie voor menig eventmanager.

Daarom biedt React onderhoudscontracten aan waarbij apparatuur regelmatig gecontroleerd wordt en indien nodig wordt vervangen. Daarnaast is het mogelijk om op een per case basis afspraken te maken, bijvoorbeeld over de tijdsspanne waarbinnen incidenten opgelost dienen te worden.

Het aanschaffen van AV apparatuur bij een specialistisch bedrijf als React, heeft als voordeel dat een beroep gedaan kan worden op een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Zowel bij de aanschaf, als bij het oplossen van incidenten.

Meer weten over de mogelijkheden voor het onderhoud en beheer van AV apparatuur? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?