Onderhoud AV Apparatuur

Onderhoud van AV apparatuur en ondersteuning bij storingen

Onderhoud en reparatie van AV apparatuur

Onderhoud en beheer van AV apparatuur, op incidentbasis of service overeenkomst. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Onderhoud en Beheer

Onderhoud van AV apparatuur

Zekerheid en betrouwbaarheid van apparatuur is ontzettend belangrijk wanneer het gaat om licht, beeld of geluidstechniek. Een scenario waarbij voor een volle zaal de apparatuur weigert is een nachtmerrie voor menig eventmanager.

Daarom biedt React onderhoudscontracten aan waarbij apparatuur regelmatig gecontroleerd wordt en indien nodig wordt vervangen. Daarnaast is het mogelijk om op een per case basis afspraken te maken, bijvoorbeeld over de tijdsspanne waarbinnen incidenten opgelost dienen te worden.

Het aanschaffen van AV apparatuur bij een specialistisch bedrijf als React, heeft als voordeel dat een beroep gedaan kan worden op een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Zowel bij de aanschaf, als bij het oplossen van incidenten.

Meer weten over de mogelijkheden voor het onderhoud en beheer van AV apparatuur? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel 023 532 31 38 om direct met een specialist te spreken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.