LED scherm huren

Groot LED scherm huren voor indoor en outdoor gebruik met zeer scherpe beelden door hoge pixel dichtheid

LED schermen huren

Groot scherm huren voor evenement

LED scherm huren – Huur een LED scherm voor evenementen zoals bijvoorbeeld beurzen, festivals of concerten, maar ook voor gebruik op (tijdelijke) parkeerterreinen om bezoekers te informeren of te sturen. Wanneer u besluit een LED scherm te huren, wordt deze door React geplaatst en volledig werkend opgeleverd. U hoeft zich dan ook absoluut geen zorgen te maken over stekkers, stroomvoorziening of besturingsapparatuur van het LED scherm. Afhankelijk van de toepassing en wensen van de opdrachtgever kan desgewenst een paneel met hoge of lage pixeldichtheid gekozen worden. Persoonlijk contact in combinatie met ervaring en kennis zorgt voor de best mogelijke resultaten.

Een buiten LED monitor wordt blootgesteld aan zonlicht en vocht in combinatie met hoge en lage temperaturen. Een LED scherm huren of kopen voor outdoor gebruik vraagt om aanvullende eisen. Zo is het noodzakelijk dat de lichtopbrengst van het LED scherm hoger is, zodat ook bij fel zonlicht een duidelijke weergave van het beeld is. Vocht, lage temperaturen en andere weersomstandigheden vereisen daarnaast om extra aandacht bij het aansluiten en monteren van het LED scherm. React beschikt over vakmensen met passie voor audiovisuele techniek en met ruime ervaring op het gebied van LED schermen en de installatie van video walls en LED displays. Bekijk de pagina verhuur voor de verhuur van evenementen-licht, en geluidssystemen.

Lees de Engelse Wikipedia pagina over LED displays wanneer je meer wil weten over de techniek van een LED scherm.

React Audiovisueel B.V.

Hendrik Figeeweg 5b
Haarlem (Noord-Holland)
Werkgebied
Nederland, België, Duitsland

LED scherm huren als decor

Toneel en theater LED display decorstukken op maat

Vraag prijsopgave aan

Toepassingen voor LED scherm huren

Waar kan ik een groot LED scherm voor gebruiken?

Een LED scherm is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden voor het gebruik van een LED scherm.

• Op een beursstand
  • T.b.v. reclame uitingen (gevelreclame)
  • Een LED scherm als beeldscherm voor in een winkel etalage
  • Huur een LED scherm voor publieksevenementen
  • Op een beurs congres of seminar
  • LED scherm huren voor kerken en kerkdiensten
  • Een LED scherm op de wand van een bedrijfsgebouw
  • LED scherm huren voor product presentatie
  • Live beelden tijdens voetbalwedstrijd op groot LED scherm
  • Live beelden op een racecircuit op goot LED scherm
LED scherm huren

LED scherm huren voor langs de snelweg

Onderhoud om optimale weergave te garanderen

Op zoek naar een LED scherm om aan de gevel van uw bedrijf te laten plaatsen, of op een mast langs de snelweg? Een outdoor LED scherm wordt blootgesteld aan de elementen en dient daarom van degelijke kwaliteit te zijn. Toch bestaat de mogelijkheid dat de LED’s op het LED scherm na verloop van tijd kapot kunnen gaan door hagel of corrosie. React voorkomt dit door de LED schermen proactief te onderzoeken op te verwachten mankementen. U wilt natuurlijk voorkomen dat een gedeelte van het scherm niet goed weergegeven wordt, of dat er van de duizenden LED’s op het scherm enkele LED’s niet branden.

LED scherm huren voor scholen

Geplande evenementen en roosters weergeven

LED scherm huren – Scholen zijn de ideale locatie voor het plaatsen van een LED scherm. Hier kan informatie op weergegeven worden met betrekking tot geplande evenementen, vergaderingen, roosterwijzigingen, vakanties en meer belangrijke informatie voor scholieren. Een LED scherm bestaat uit duizenden kleine LED’s en deze kunnen bij gebruik buiten vaker kapot gaan dan bij gebruik binnen. Het LED scherm wordt daarom door React onderhouden om de werking ook na langere tijd te kunnen blijven garanderen. LED schermen kunnen gekoppeld worden en daarom op de gewenste maat gemaakt worden. Het is zelfs mogelijk om de schermen onder een hoek te monteren, zelfs op grotere hoogtes. De hoge pixeldichtheid zorgt er voor dat er gedetailleerde informatie weergegeven kan worden en dat deze goed leesbaar is.
Zowel van dichtbij als van grotere afstanden.

LED scherm verhuur prijzen

LED’s worden steeds goedkoper

LED scherm huren – De prijs van een LED scherm is de afgelopen jaren flink gedaald. Daarmee zijn ze ook voor een veel grotere groep bereikbaar geworden. Een logisch gevolg is dan ook dat LED schermen voor een steeds breder spectrum aan mogelijkheden ingezet worden. Kleinere ondernemingen, maar ook sportscholen en kleinere MKB bedrijven kunnen voor promotionele doeleinden LED schermen inzetten. Deze zakelijke toepassing van LED schermen richt zich meer op de aanschaf van een LED scherm, maar huren voor korte of lange periode behoort ook tot de mogelijkheden.

Alle LED displays worden door ervaren krachten geleverd, opgehangen en aangesloten. Omdat de kosten voor montage sterk afhankelijk zijn van de locatie en mogelijkheden ter plekke, is het erg lastig om vooraf een prijs op te geven. Daarbij zijn de prijzen van LED schermen zeer afhankelijk van de pixeldichtheid en het toepassingsgebied, alsmede de aantallen die geïnstalleerd dienen te worden. Neem daarom voor prijsinformatie geheel vrijblijvend voor contact op met een medewerker.

• Uit voorraad leverbaar
  • Volledige producties