AV-apparatuur huren voor presentaties

Professionele presentatieapparatuur huren rondom Amsterdam

Huur AV techniek voor professionele presentaties

Geluidsinstallatie, verlichting of LED schermen huren. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Een nieuw product lanceren is een spannend moment, waarbij u relaties en medewerkers wilt verrassen en overtuigen. Een daadkrachtige productpresentatie wordt dan ook ondersteund door visuele effecten die de aandacht op het product weten te vestigen en vast te houden. AV techniek huren voor een presentatie is dan ook onontkoombaar in de meeste gevallen.

In het lanceringsplan heeft u mogelijk al de succesvolle productlancering, alsmede de eventuele locatie en het event om de productintroductie heen, al uitgedacht. Nu wordt het tijd voor de details, zoals special effects voor een spectaculaire opening, thema onthulling of gedetailleerde showpresentatie. Wij helpen u graag verder met alle benodigde audiovisuele materialen voor een onvergetelijke productintroductie.

AV techniek huren voor productpresentatie

Lichtshows en lichteffecten bieden niet alleen unieke audiovisuele ondersteuning bij productpresentaties, maar ook voor een bijzondere onthulling van bijvoorbeeld een logo of nieuwe bedrijfsnaam.

Uitgebreid of juist zeer kleinschalig, uitbundig of juist strak vorm gegeven, elke beleving kan met licht worden gecreëerd. React AV denkt graag mee over de inrichting van de presentatieruimte waar de productpresentatie plaatsvindt, alsmede de special effects of lichtdecors.

Ook het uitlichten van gebouwen, bomen of andere objecten behoort tot de mogelijkheden. Dit is ideaal bij de onthulling van een monument, beeld of kunstwerk.

Geluidssystemen voor productintroducties

Door een breed aanbod op het gebied van geluidstechniek bieden we u de mogelijkheid om productpresentaties op maat te voorzien van de benodigde geluidstechniek.

Geluidsapparatuur van L-Acoustics of EA Systems, draadloze zendersets en microfoons maar ook complexe regie systemen om de productpresentatie tot een succes te maken. Zo heeft u tijdens het organiseren van de productpresentatie geen omkijken naar de ondersteunende techniek. U kunt zich richten op het aankondigen van uw product, zonder zorgen over technische aspecten.

Audiovisuele techniek voor productpresentaties

Wilt u een nieuw product presenteren in een supermarkt, winkel of etalage en zoekt u hier geschikte audiovisuele presentatie hulpmiddelen voor? Met licht, beeld en geluidsapparatuur versterken wij het thema of de boodschap van uw productpresentatie.

Ook voor productpresentatie locaties, waarbij een zaal, beurs stand of podium voorzien moet worden van de benodigde audiovisuele apparatuur, is React AV de partner bij uitstek. Van de meest uiteenlopende mogelijkheden in special effects, geluidssystemen en moderne beeld en verlichting systemen.

Beeld en projectie

Een product origineel presenteren vraagt om een doelgerichte aanpak. Door gebruik te maken van audiovisuele hulpmiddelen kunt u de introductie of presentatie van nieuwe producten kracht bij zetten.

Dankzij ons ruime assortiment in topklasse audiovisuele apparatuur kunnen wij de combinatie bieden van licht, beeld en geluid die zintuigen prikkelt. Hierdoor wordt uw productpresentatie extra aantrekkelijk en kunt u niet alleen doeltreffend, maar ook creatief presenteren.

Beeld en geluid voor productpresentaties

Wanneer gedacht wordt over AV techniek voor een presentatie huren omvat dit ook beeld en projectietechniek. Bij een productpresentatie is het allereerst belangrijk om snel duidelijkheid te geven over de behoefte waarin wordt voorzien. Beeld is hierbij een zeer krachtig hulpmiddel. Van projectie tot LED schermen of een complete videowall, ons ruime assortiment aan beeldapparatuur voor presentaties biedt uitkomst.

Bovendien zorgen wij bij videopresentaties altijd voor een naadloze integratie van beeld en geluid. Zeker in combinatie met beeld of video is een goede kwaliteit in geluidsapparatuur onmisbaar.

Daarnaast kunnen ook geluidsystemen goede ondersteuning bieden bij productpresentaties. Natuurlijk wilt u kunnen vertrouwen op de expertise van AV specialisten, zoals die van React AV. Daarom werken wij uitsluitend met A-merk producten die de hoogst mogelijke betrouwbaarheid garanderen. Ook zorgen wij altijd voor de benodigde randapparatuur en een naadloze integratie van de presentatiesystemen.

Audiovisuele inrichting van presentatieruimtes

Wanneer u beschikt over een presentatieruimte, wilt u natuurlijk kunnen rekenen op een betrouwbare audiovisuele inrichting, waarbij u altijd een beroep kunt doen op AV specialisten. Dan is een samenwerking met React AV zeker iets voor uw organisatie! Hierbij nemen wij de audiovisuele inrichting van uw presentatieruimte uit handen en ontzorgen u hierbij op ieder vlak.

Presentatiesystemen voor productpresentatie

Presentatiesystemen voor productintroducties zijn er in de vorm van projectietechniek, een beamer met een projectiescherm, maar ook in de vorm van grote led schermen. Door het modulaire karakter van deze schermen is een oneindig groot scherm te creëren.

Naast beeld, video en geluid is ook verlichting een sfeerbepalende factor. Special effects en lichteffecten maken van uw productpresentatie een ware belevenis, maar ook het uitlichten van gebouwen is een aanrader bij productlanceringen en presentaties. Hierbij wordt de locatie waar uw productpresentatie plaats vindt in de spotlights gezet.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.