Podium verhuur Haarlem

Podium, podiumdelen, leuningen, klemmen en accessoires huren in de Haarlemmermeer

Podiumverhuur in Noord Holland

Verhuur van podiumdelen en toebehoren, eventueel met overkapping en decor. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Een podium huren doet u bij React AV in Haarlem. Afhankelijk van de grootte van het evenement levert React in Heel Nederland podiumdelen,m aar met name in de regio Kennemerland worden door React AV veel podia geplaatst.

Denk hierbij aan plaatsen als Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Hilversum en Purmerend, maar ook in plaatsen als Leiden in de provincie Zuid Holland. Naast het huren van podiumdelen beschikt React ook over de benodigde geluidstechniek voor een erehuldiging, of liveband. Zowel voor grote podia als kleine podia levert React AV de benodigde techniek, decoratie en audiovisuele apparatuur.

Podium onderdelen huren

Podium huren – Ook voor podium onderdelen kunt u terecht bij React AV. Denk aan podiumpoten, podiumvloer, steigers, een podiumventilator en een podium overkapping. De specialisten van React dragen zorg voor een vakkundige montage van de gewenste onderdelen.

Dit om u het werk uit handen te nemen, maar ook om de veiligheid te kunnen garanderen van de mensen die er gebruik van gaan maken. Podiumverlichting en geluidselementen worden opgehangen aan trussen door het gebruik van rigging materialen.

Professioneel groot podium huren

Podium huren – Een klein podium huren voor de winnaars van een wedstrijd (prijsuitreiking), een podium voor een catwalk of modeshow, maar ook een paaldans wedstrijd of een muziek evenement.

De podiumdelen zijn koppelbaar en kunnen daarom in elke gewenste vorm gemonteerd worden. Podiumtechniek is een vak apart en er is een aanzienlijke hoeveelheid kennis voor nodig om de podiumdelen horizontaal neer te zetten, niet alleen bij het plaatsen, maar ook bij het gebruik van het podium gedurende het evenement.

Kosten podium huren

Wat kost een podium? Voor het huren van een podium of podiumdeel zijn de prijzen afhankelijk van de complexiteit van het podium. Podiumdelen moeten getransporteerd en opgebouwd worden op de locatie van het evenement.

Daarom zijn de tarieven die gehanteerd worden voor podium verhuur niet vooraf te geven. Neem voor meer informatie over de verhuur van podiumdelen geheel vrijblijvend contact op met 1 van onze medewerkers voor een indicatie van de kosten.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.