LED Scherm Huren in Haarlem

Indoor- en outdoor LED schermen huren in Haarlem (B2B)

Verhuur van LED Schermen in Haarlem

Huur een LED scherm met hoge pixeldichtheid in elke denkbare grootte bij React AV in Haarlem. Sinds 1998 een begrip in de Noord Holland. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

LED scherm huren – Huur een LED scherm voor evenementen zoals bijvoorbeeld beurzen, festivals of concerten, maar ook voor gebruik op (tijdelijke) parkeerterreinen om bezoekers te informeren of te sturen. Wanneer u besluit een LED scherm te huren, wordt deze door de specialisten van React AV geplaatst.

U hoeft zich dan ook absoluut geen zorgen te maken over stekkers, stroomvoorziening of besturingsapparatuur van het LED scherm. Afhankelijk van de toepassing en wensen van de opdrachtgever kan desgewenst een paneel met hoge of lage pixeldichtheid gekozen worden.

Persoonlijk contact in combinatie met ervaring en kennis zorgt voor de best mogelijke resultaten. Een buiten LED monitor wordt blootgesteld aan zonlicht en vocht in combinatie met hoge en lage temperaturen. Een LED scherm huren of kopen voor outdoor gebruik vraagt om aanvullende eisen.

Zo is het noodzakelijk dat de lichtopbrengst van het LED scherm hoger is, zodat ook bij fel zonlicht een duidelijke weergave van het beeld is. Vocht, lage temperaturen en andere weersomstandigheden vereisen daarnaast om extra aandacht bij het aansluiten en monteren van het LED scherm.

React AV beschikt over vakmensen met passie voor audiovisuele techniek en met ruime ervaring op het gebied van LED schermen en de installatie van video walls en LED displays. Kies daarom voor een LED scherm huren in Haarlem bij React AV.

LED scherm huren voor langs de snelweg

Op zoek naar een LED scherm om aan de gevel van uw bedrijf te laten plaatsen, of op een mast langs de snelweg? Een outdoor LED scherm wordt blootgesteld aan de elementen en dient daarom van degelijke kwaliteit te zijn.

Toch bestaat de mogelijkheid dat de LED’s op het LED scherm na verloop van tijd kapot kunnen gaan door hagel of corrosie. React voorkomt dit door de LED schermen proactief te onderzoeken op te verwachten mankementen. U wilt natuurlijk voorkomen dat een gedeelte van het scherm niet goed weergegeven wordt, of dat er van de duizenden LED’s op het scherm enkele LED’s niet branden.

LED scherm huren voor scholen

LED scherm huren – Scholen zijn de ideale locatie voor het plaatsen van een LED scherm. Hier kan informatie op weergegeven worden met betrekking tot geplande evenementen, vergaderingen, roosterwijzigingen, vakanties en meer belangrijke informatie voor scholieren.

Een LED scherm bestaat uit duizenden kleine LED’s en deze kunnen bij gebruik buiten vaker kapot gaan dan bij gebruik binnen. Het LED scherm wordt daarom door React onderhouden om de werking ook na langere tijd te kunnen blijven garanderen.

LED schermen kunnen gekoppeld worden en daarom op de gewenste maat gemaakt worden. Het is zelfs mogelijk om de schermen onder een hoek te monteren, zelfs op grotere hoogtes. De hoge pixeldichtheid zorgt er voor dat er gedetailleerde informatie weergegeven kan worden en dat deze goed leesbaar is.
Zowel van dichtbij als van grotere afstanden.

Een LED scherm huren; De toepassingen

Een LED scherm is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden voor het gebruik van een LED scherm.

  • Op een beursstand
  • T.b.v. reclame uitingen (gevelreclame)
  • Een LED scherm als beeldscherm voor in een winkel etalage
  • Huur een LED scherm voor publieksevenementen
  • Op een beurs congres of seminar
  • LED scherm huren voor kerken en kerkdiensten
  • Een LED scherm op de wand van een bedrijfsgebouw
  • LED scherm huren voor product presentatie
  • Live beelden tijdens voetbalwedstrijd op groot LED scherm
  • Live beelden op een racecircuit op goot LED scherm

LED scherm verhuur prijzen

De prijs van een LED scherm is de afgelopen jaren flink gedaald. Daarmee zijn ze ook voor een veel grotere groep bereikbaar geworden. Een logisch gevolg is dan ook dat LED schermen voor een steeds breder spectrum aan mogelijkheden ingezet worden.

Kleinere ondernemingen, maar ook sportscholen en kleinere MKB bedrijven kunnen voor promotionele doeleinden LED schermen inzetten. Deze zakelijke toepassing van LED schermen richt zich meer op de aanschaf van een LED scherm, maar huren voor korte of lange periode behoort ook tot de mogelijkheden.

Alle LED displays worden door ervaren krachten geleverd, opgehangen en aangesloten. Omdat de kosten voor montage sterk afhankelijk zijn van de locatie en mogelijkheden ter plekke, is het erg lastig om vooraf een prijs op te geven.

Daarbij zijn de prijzen van LED schermen zeer afhankelijk van de pixeldichtheid en het toepassingsgebied, alsmede de aantallen die geïnstalleerd dienen te worden. Neem daarom voor prijsinformatie geheel vrijblijvend voor contact op met een medewerker.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.