Kunst, toneel en theatertechniek

AV techniek voor festivals en live evenementen

Toneel, musical, kunst theatertechniek

Geluidsinstallatie, verlichting of LED schermen huren. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

React AV kan speciaal voor kunst- en toneelgezelschappen theatertechniek verzorgen. Dit is ook zeer geschikt voor de audiovisuele inrichting van musea of een tentoonstelling. Van eenvoudige ondersteuning voor uw eigen theatertechnicus tot de creatie van een totaalconcept, wij kunnen u op alle vlakken bijstaan. Afhankelijk van uw wensen stemmen wij licht en geluid technieken nauwkeurig af op de theaterlocatie.

Wij hebben reeds meerdere audiovisuele concepten mogen ontwikkelen voor kunst en toneel gezelschappen. Naast alle benodigde toneel techniek en theatertechniek leveren wij ook maatwerk oplossingen voor de bevestiging van de lichtsystemen, bijvoorbeeld wanneer deze niet aan het dak kunnen worden bevestigd, of als de grootte van het theater moet worden aangepast.

Geluidstechniek voor theater

Speciaal voor kunst en toneel, theaters, dansvoorstellingen en musicalproducties kan React AV uiteenlopende geluidssystemen verzorgen, zowel voor het versterken van stemmen en instrumenten als geluidseffectenapparatuur. Bij het opstellen van een geluidsplan voor theater of toneel houden wij bovendien rekening met alle technische aspecten rondom podium, decor en ruimte, alsmede de afstemming op het lichtplan en/of podiumplan. Tevens zorgen wij voor alle benodigde randapparatuur waarmee de geluidstechniek in het theater centraal kan worden bediend.

Theater lichttechniek

Bij het opstellen van een lichtplan of lichtontwerp voor toneel, theater of een dansvoorstelling worden alle technische aspecten rondom podium, decor en ruimte nauwkeurig in kaart gebracht. Theaterbelichting beïnvloedt de sfeer op het toneel en versterkt effecten in scenes tijdens de voorstelling, bijvoorbeeld door lichtrichting en kleurenfilters. Wilt u een lichtplan laten maken, theaterverlichting huren of wilt u graag een adviseur spreken voor het uitlichten van uw toneel of decorstukken? Dan bent u bij React Audiovisueel aan het juiste adres. Tevens verzorgen wij alle benodigde randapparatuur, zodat de belichting in het theater centraal te bedienen is vanaf de lichttafel per scene die wordt opgevoerd.

Kunst uitlichten

Het uitlichten van kunst, zoals schilderijen of beelden, is een kunst op zich! Belichting van kunstwerken in musea en expositieruimten, alsmede museale verlichting en tentoonstelling belichting zelf, vraagt altijd om een maatwerk oplossing. Wij nemen de belichting van uw tentoonstelling of museum met veel zorg uit handen en adviseren u graag bij de keuze voor de juiste lichttechnieken om de belevenis van een expositie kracht bij te zetten. Ook kunnen wij uw catwalk uitlichten of de belichting van etalages, kasten en wanden in orde maken.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?