Geluidstechniek voor beursstands

Draadloze microfoons, zendersets en geluidsversterking

Professionele geluidsapparatuur voor standhouders

Huur geluidstechniek voor een beursstand. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Spraakversterking of muziek afspelen

Goed geluid op een stand is onmisbaar. Het afspelen van muziek trekt een doelgroep die zich associeert met de gekozen muziek. Een beursstand met op jongeren gerichte tech heeft bijvoorbeeld geen baat bij het afspelen van klassieke muziek. Naast het afspelen van muziek is spraakversterking vereist bij demonstraties van producten of bij het toespreken van grote groepen mensen. Op een beurs zijn veel omgevingsgeluiden van andere beurs stands en pratende mensen. Draadloze spraakversterking is dan ook een vereiste wanneer er sprekers zijn of presentaties worden gegeven.

Geluidsapparatuur voor beursstand

Samen met de specialisten van React AV wordt het concept doorgesproken. Op basis van de uitkomsten wordt bepaald hoeveel geluid er benodigd is voor de beursstand. Vooraf kan op de computer een render gemaakt worden waarmee te zien is tot waar het geluid reikt en hoe sterk het geluid is op welke punten binnen de beurstand. Alles wordt tijdens de opbouw van de stand getest zodat men niet voor verrassingen komt te staan tijdens de beursdagen. De apparatuur kan indien nodig of gewenst bediend worden door audiospecialist van React.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.