Geluidstechniek voor beursstands

Draadloze microfoons, zendersets en geluidsversterking

Professionele geluidsapparatuur voor standhouders

Huur geluidstechniek voor een beursstand. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Spraakversterking of muziek afspelen

Goed geluid op een stand is onmisbaar. Het afspelen van muziek trekt een doelgroep die zich associeert met de gekozen muziek. Een beursstand met op jongeren gerichte tech heeft bijvoorbeeld geen baat bij het afspelen van klassieke muziek. Naast het afspelen van muziek is spraakversterking vereist bij demonstraties van producten of bij het toespreken van grote groepen mensen. Op een beurs zijn veel omgevingsgeluiden van andere beurs stands en pratende mensen. Draadloze spraakversterking is dan ook een vereiste wanneer er sprekers zijn of presentaties worden gegeven.

Geluidsapparatuur voor beursstand

Samen met de specialisten van React AV wordt het concept doorgesproken. Op basis van de uitkomsten wordt bepaald hoeveel geluid er benodigd is voor de beursstand. Vooraf kan op de computer een render gemaakt worden waarmee te zien is tot waar het geluid reikt en hoe sterk het geluid is op welke punten binnen de beurstand. Alles wordt tijdens de opbouw van de stand getest zodat men niet voor verrassingen komt te staan tijdens de beursdagen. De apparatuur kan indien nodig of gewenst bediend worden door audiospecialist van React.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?