Geluidssysteem huren in Haarlem

Huur PA sets, Line Array opstellingen, Tower Speakers en versterkers bij React AV in Haarlem (B2B)

Geluidssysteem huren in Haarlem

Geluidstechniek en randapparatuur huren in de hoofdstad van Noord Holland. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Geluids- en audio apparatuur huren bij React AV verzekert u van het gewenste eindresultaat van uw evenement of bijeenkomst. Van een enkele microfoon tot geluid voor een festival, maar ook licht en beeldschermen binnen ons verhuur assortiment bieden u uitkomst. Weet u niet precies wat u nodig heeft aan geluid voor uw evenement? Laat u bijstaan door onze AV-technici  en vraag om advies bij de juiste keuze van geluidsapparatuur, wij stellen graag een maatwerk voorstel voor u samen.

Geluidsinstallatie huren Haarlem

Geluidsinstallaties zijn kostbaar, dus huren is een prima alternatief! Afhankelijk van het aantal personen, het type evenement en de locatie denken wij graag met u mee bij de keuze voor geluidsinstallatie. Bij het huren van speakers, boxen of een complete set met microfoon, zenderset en geluidsversterking heeft u een ruime keuze uit ons brede aanbod.

Van modellenspeakers tot complexe regie systemen. Ook kunnen wij een volledig met Pioneer producten ingerichte DJ booth verzorgen, inclusief alle benodigde randapparatuur. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee.

Muziekinstallatie huren

Het assortiment voor de verhuur van muziek installaties loopt uiteen van full range luidsprekers tot subwoofers voor de lage tonen. Met een breed pakket aan modellenspeakers en een ruime keuze uit accessoires bent u bij ons in Haarlem aan het juiste adres voor het huren van uw geluidsapparatuur voor sprekers, bands en/of DJ’s.

Complexe regie systemen

Geluid huren in Haarlem inclusief bezorging, installatie en alle benodigde randapparatuur. Krachtige oplossingen van bijvoorbeeld EA Systems en complexe regie systemen waarmee u een totaaloplossing in handen heeft. Afhankelijk van het type evenement, uw wensen omtrent de prestaties, de evenementenlocatie en het aantal personen dat u op het evenement verwacht, ontvangt u een maatwerk voorstel. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.