Geluidssysteem huren in Haarlem

Huur PA sets, Line Array opstellingen, Tower Speakers en versterkers bij React AV in Haarlem (B2B)

Geluidssysteem huren in Haarlem

Geluidstechniek en randapparatuur huren in de hoofdstad van Noord Holland. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Geluids- en audio apparatuur huren bij React AV verzekert u van het gewenste eindresultaat van uw evenement of bijeenkomst. Van een enkele microfoon tot geluid voor een festival, maar ook licht en beeldschermen binnen ons verhuur assortiment bieden u uitkomst. Weet u niet precies wat u nodig heeft aan geluid voor uw evenement? Laat u bijstaan door onze AV-technici  en vraag om advies bij de juiste keuze van geluidsapparatuur, wij stellen graag een maatwerk voorstel voor u samen.

Geluidsinstallatie huren Haarlem

Geluidsinstallaties zijn kostbaar, dus huren is een prima alternatief! Afhankelijk van het aantal personen, het type evenement en de locatie denken wij graag met u mee bij de keuze voor geluidsinstallatie. Bij het huren van speakers, boxen of een complete set met microfoon, zenderset en geluidsversterking heeft u een ruime keuze uit ons brede aanbod.

Van modellenspeakers tot complexe regie systemen. Ook kunnen wij een volledig met Pioneer producten ingerichte DJ booth verzorgen, inclusief alle benodigde randapparatuur. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee.

Muziekinstallatie huren

Het assortiment voor de verhuur van muziek installaties loopt uiteen van full range luidsprekers tot subwoofers voor de lage tonen. Met een breed pakket aan modellenspeakers en een ruime keuze uit accessoires bent u bij ons in Haarlem aan het juiste adres voor het huren van uw geluidsapparatuur voor sprekers, bands en/of DJ’s.

Complexe regie systemen

Geluid huren in Haarlem inclusief bezorging, installatie en alle benodigde randapparatuur. Krachtige oplossingen van bijvoorbeeld EA Systems en complexe regie systemen waarmee u een totaaloplossing in handen heeft. Afhankelijk van het type evenement, uw wensen omtrent de prestaties, de evenementenlocatie en het aantal personen dat u op het evenement verwacht, ontvangt u een maatwerk voorstel. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?