Beursverlichting huren amsterdam

LED scherm huren in Amsterdam met hoge pixeldichtheid

Beursverlichting huren in Amsterdam

Verlichting huren voor gebruik op een beursstand (B2B). Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Verlichting voor beursstand

Licht is een belangrijk aspect bij het ontwerpen en bouwen van een beursstand. De beursstand kan fantastisch goed in elkaar zitten, maar zonder de juiste verlichting valt de stand niet voldoende op en trekt deze minder passanten. Ook zorgt licht voor sfeer, gezellig, zakelijk of een feestelijke sfeer. Daarbij is het belangrijk dat vooraf inzichtelijk is hoeveel verlichting er nodig is. React beschikt over een animatiesoftware waarbij vooraf op de virtuele beursstand verlichting geplaatst kan worden. Daarmee is de uitwerking van de verlichting op de beursstand direct inzichtelijk en komt men niet voor verrassingen te staan op het moment dat de stand opgebouwd wordt. Beter teveel verlichting dan te weinig verlichting is dan ook niet van toepassing, het is altijd precies goed met de virtuele renders van de beursstand.

Soorten verlichting voor beursstand

LED verlichting voor beursstands is tegenwoordig de standaard geworden. Tenzij een specifiek doel gediend wordt, wordt er altijd LED verlichting gebruikt, denk dan aan LED spots LED strips. LED verlichting is zuinig en zorgt voor minder warmteontwikkeling. Het kan daarom goed gebruikt worden voor spots en strips, maar nog niet om grote gasontladingslampen te vervangen. Het zal bij standbouw daarom altijd een combinatie van verschillende typen verlichting zijn.

  • Halogeen beursverlichting spots
  • LED spots beursverlichting
  • Gasontladingslampen
  • Display verlichting

Goede LEDverlichting voor een beursstand

De verlichting die gebruikt wordt voor het verlichten van de beursstand wordt goed onderhouden en is in verschillende types beschikbaar. Met verschillende lichtopbrengsten (Lumen) en tinten (Kelvin). Warme tinten liggen rond de 3000 Kelvin, waar koelere verlichting rond de 4000 tinten ligt. De verlichting wordt door React eventueel ingepast en weggewerkt in het ontwerp van de beursstand. Naast verschillende witte tinten is het uiteraard ook mogelijk om gekleurde verlichting te huren, alhoewel dit minder vaak toegepast wordt binnen de standbouw.

Prijzen beursverlichting

React Audiovisueel werkt samen met standbouwers en verzorgt het technische aspect bij de ontwikkeling van een goede beursstand. Het maken van digitale 3D ontwerpen om de verlichting binnen de beursstand visueel te maken is een belangrijk element om ontwerpers en standbouwers mee te ondersteunen. De kosten voor een maatwerk beursstand worden afgestemd op het beschikbare budget.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?