Beeldscherm voor beursstand huren

Verhuur van TV schermen en LED schermen voor beurzen en stands

Led schermen en projectietechniek

Huur een groot beeldscherm voor gebruik op een beursstand. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Groot LED scherm

Een beursstand bouwen of laten bouwen kent veel verschillende specialismen en disciplines. Dit geldt voor zowel een echte eyecatcher beursstand als voor een eenvoudige beursstand. Het is de ontwerper van de stand, de bouwer van de stand, de verlichtings expert, een audiospecialist en een specialist op het gebied van beeldtechniek. React ondersteunt de stand ontwerper en de beursstand bouwer met licht, beeld en geluidstechniek. Tevens is een ruim aanbod van constructiematerialen en beursstand benodigdheden beschikbaar voor de verhuur. Veel beursstand materiaal kunt u huren. Met al deze materialen kan de beursstand aangekleed worden en aantrekkelijk gemaakt worden.

Een beursstand met verdieping vereist veel technische kennis, maar ook veel materialen om te beursstand mee op te bouwen. Veel beeldschermen maken de beursstand aantrekkelijker en verdere aankleding bepaalt in grote mate hoeveel passanten de beursstand zullen bezoeken.

Welk type scherm heb ik nodig?

Welke keuze gemaakt wordt is afhankelijk van meerdere factoren, allereerst is het het budget een belangrijke factor. Binnen het budget kan worden gekeken naar de doelen die voor de opdrachtgever belangrijk zijn. Ook is de content die getoond wordt belangrijk, worden statische beelden weergegeven? Of is een hoge verversingssnelheid en resolutie belangrijk voor snel bewegende beelden? De opdrachtgever is vaak de standbouwer die op zoek is naar een audio specialist, of een specialist op het gebied van beeldtechniek of verlichting. React maakt voor het standbouw bedrijf een digitale render van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. De beeldschermen zijn dan virtueel in de stand geplaatst zodat het resultaat vooraf bekend is en zich geen verrassingen voordoen bij de uiteindelijke bouw van de stand.

LED scherm in een beursstand

Een beursstand met een groot beeldscherm trekt veel bezoekers, al is het alleen al om het imposante grote beeldscherm. Groot voordeel van het plaatsen van een groot LED beeldscherm op hoogte is dat het van over de hele beurs zichtbaar is. Het LED scherm kan zo groot gemaaakt worden als nodig is omdat het uit losse te koppelen stukken bestaat. Theoretisch is er geen maximaal aantal aan elkaar te koppelen elementen. Het LED scherm kan netjes weggewerkt worden in een opening in de beursstand, maar kan ook opgehangen worden aan een aluminium constructie van trussen. LED schermen met een pixeldichtheid van 2,6 mm zijn onlangs beschikbaar gekomen in de verhuur.

LCD videowall in een beursstand

Een LCD videowall in een beursstand laten bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Er wordt vaak gekozen voor het aan elkaar koppelen van LCD schermen omdat deze een hogere resolutie hebben per m2. LCD schermen hebben in tegenstelling tot grote LED schermen een veel grotere pixeldichtheid. Zeker wanneer het beeld van dichtbij getoond wordt aan de bezoekers van de beurs wordt gekozen voor een videowall in plaats van een LED scherm.

4K of HD TV

Voor demonstratievideo’s gericht op een enkele kijker zijn 4K of HD TV schermen beschikbaar. Ook kunnen hier koptelefoons bij afgenomen worden zodat gebruikers de boodschap behorende bij het videobeeld goed kunnen horen. 4K schermen kunnen door de hogere resolutie veel meer details weergeven dan een HD scherm. Het getoonde product komt hiermee veel beter tot zijn recht. Het advies is dan ook om altijd voor de hoogst mogelijke resolutie beeldschermen te kiezen. 4K schermen zijn iets duurder dan HD schermen, maar als daarmee het product veel beter zijn recht komt verdient zich dat uiteindelijk weer terug.

Wat kost een groot beeldscherm?

React Audiovisueel beschikt over een zeer grote voorraad LED schermen. Door goede contacten met leveranciers is de voorraad onuitputtelijk en kunnen zeer veel LED schermen aan elkaar gekoppeld worden. Omdat er zoveel verschillende toepassingen zijn en geen enkele situatie hetzelfde is, zijn de prijzen voor LED schermen op een beursstand op aanvraag beschikbaar. Dit geldt ook voor LCD schermen zonder bezels, 4K beeldschermen en HD beeldschermen.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?