Beamer huren in Haarlem

Projector, projectiescherm en randapparatuur huren (B2B) bij React AV in Haarlem

Beamer en Projectiescherm huren in Haarlem

Huur een projector en/of projectiescherm bij React AV in Haarlem. Specialist in licht-, beeld en geluidstechniek sinds 1998. Bekijk ons portfolio, vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Beamer huren in combinatie met projectiescherm – Op zoek naar een beamer en projectiescherm specialist? Een projectiescherm voor beamer, projectiescherm op maat of een projectiescherm op statief huren. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de mogelijkheden op het gebied van projectie eindeloos zijn. Van zakelijke presentatie tot het projecteren van afbeeldingen op gebouwen.

Waar bij de keuze voor een beamer op gelet dient te worden is de maximale lichtopbrengst. De lichtopbrengst van de beamer wordt uitgedrukt in Lumen en wordt gemeten volgens het ANSI principe. Ter indicatie: Een gloeilamp van 100 watt heeft een lichtopbrengst van ongeveer 1300+ Lumen. Hoe meer omgevingslicht, hoe meer licht de beamer uit moet stralen om het beeld goed leesbaar te houden.

Bij React AV kunt u een beamer huren met 2500 ANSI Lumen, 3100 ANSI Lumen, 4000 ANSI Lumen of zelfs een beamer huren met een lichtopbrengst van 6000 ANSI Lumen. Tevens zijn de beamers in verschillende beeldverhoudingen van 4:3 en 16:9 beschikbaar.

Projectiescherm huren in Haarlem

React is gevestigd in Haarlem en biedt diverse formaten projectieschermen aan in de verhuur. Bent u op zoek naar een groot projectiescherm, of een projectiescherm op maat? Neem dan contact op om een maatwerk oplossing te bespreken. Er wordt uitsluitend gewerkt met projectieschermen van het hoogstaande en gerenommeerde merk Stumpfl. De projectiedoeken zijn elastisch en worden met drukknopen bevestigd op het frame. Hiermee wordt een perfect sthttp://avstumpfl.com/nl/rak doek gecreëerd. Daarbij is het frame lichtgewicht, stevig en stabiel.

Projector huren in Haarlem

Beamer huren – Een projector huren voor muurschildering, theater, in combinatie met een scherm of voor slechts 1 dag. React helpt u graag verder bij uw zoektocht naar het huren van een beamer / projector. Er verschillende verloopstukken aanwezig voor het koppelen van afspeelapparaten aan de beamer. Daarbij beschikken de beamers over ruim voldoende aansluitingen voor randapparatuur en afspeelapparaten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een beamer te huren en daarmee het beeld van een mobiele telefoon te projecteren op een projectiescherm.

Projectietechniek in Noord Holland

Beamer huren – React levert en installeert de projector en het projectiescherm op locatie. Dit is echter wel afhankelijk van de opdracht grootte in verhouding tot de afstand die afgelegd dient te worden. Onderstaand enkele plaatsen waar recentelijk beamers en projectieschermen geplaatst zijn.

 • Amsterdam – Beverwijk, Castricum, Mijdrecht, Purmerend, Uithoorn, Uitgeest
 • Kennemerland – Hoofddorp, Nieuw Vennep, Vijfhuizen, Hillegom, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort
 • Bollenstreek – Katwijk, Noordwijk, Lisse,
 • Evenementenlocaties zoals de Amsterdamse RAI
 • Beurs- en congreslocaties zoals de Jaarbeurs in Utrecht

Waarom projectietechniek?

Projectietechniek wordt zelfs met komst van videowalls en LED schermen nog veelvuldig toegepast. Onderstaand een overzicht van situaties waar het gebruik van een projector in combinatie met een projectiescherm veel toegepast wordt.

 • Projectietechnieken voor musea en tentoonstellingen
 • Beamer huren voor onderwijs, simulatie en trainingen
 • Themaparken en attractieparken
 • Beamer voor mobiele bioscopen
 • Digitale presentaties met foto’s en geluid (HDAV)
 • Educatie, trainingen en workshops
 • Projectietechnieken voor theater en toneel
 • Hotels, restaurants en café’s
 • Beurs, congres en seminars
 • Projectietechniek voor live concerten en shows
 • Beamer huren voor bedrijfspresentaties
 • Productpresentaties
 • Klantvoorlichting

Beamer huren kosten

De kosten voor het huren van een beamer zijn sterk afhankelijk van de toepassing. De kosten voor het gebruik van een projector in een theater zullen hoger liggen dan voor een projector voor een zakelijke presentatie. Gezegd kan worden dat de kosten voor het huren van een beamer / projector beginnen bij circa €100.-.

De kosten voor het huren van een projectiescherm beginnen bij een bedrag van circa €55.-. De prijs voor het huren van een projector is sterk afhankelijk van de doelstellingen en de omgeving. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers wanneer u advies nodig heeft over beamers of projectieschermen.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.