Beamer huren in Haarlem

Projector, projectiescherm en randapparatuur huren (B2B) bij React AV in Haarlem

Beamer en Projectiescherm huren in Haarlem

Huur een projector en/of projectiescherm bij React AV in Haarlem. Specialist in licht-, beeld en geluidstechniek sinds 1998. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Beamer huren in combinatie met projectiescherm – Op zoek naar een beamer en projectiescherm specialist? Een projectiescherm voor beamer, projectiescherm op maat of een projectiescherm op statief huren. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de mogelijkheden op het gebied van projectie eindeloos zijn. Van zakelijke presentatie tot het projecteren van afbeeldingen op gebouwen.

Waar bij de keuze voor een beamer op gelet dient te worden is de maximale lichtopbrengst. De lichtopbrengst van de beamer wordt uitgedrukt in Lumen en wordt gemeten volgens het ANSI principe. Ter indicatie: Een gloeilamp van 100 watt heeft een lichtopbrengst van ongeveer 1300+ Lumen. Hoe meer omgevingslicht, hoe meer licht de beamer uit moet stralen om het beeld goed leesbaar te houden.

Bij React AV kunt u een beamer huren met 2500 ANSI Lumen, 3100 ANSI Lumen, 4000 ANSI Lumen of zelfs een beamer huren met een lichtopbrengst van 6000 ANSI Lumen. Tevens zijn de beamers in verschillende beeldverhoudingen van 4:3 en 16:9 beschikbaar.

Projectiescherm huren in Haarlem

React is gevestigd in Haarlem en biedt diverse formaten projectieschermen aan in de verhuur. Bent u op zoek naar een groot projectiescherm, of een projectiescherm op maat? Neem dan contact op om een maatwerk oplossing te bespreken. Er wordt uitsluitend gewerkt met projectieschermen van het hoogstaande en gerenommeerde merk Stumpfl. De projectiedoeken zijn elastisch en worden met drukknopen bevestigd op het frame. Hiermee wordt een perfect strak doek gecreëerd. Daarbij is het frame lichtgewicht, stevig en stabiel.

Projector huren in Haarlem

Beamer huren – Een projector huren voor muurschildering, theater, in combinatie met een scherm of voor slechts 1 dag. React helpt u graag verder bij uw zoektocht naar het huren van een beamer / projector. Er verschillende verloopstukken aanwezig voor het koppelen van afspeelapparaten aan de beamer. Daarbij beschikken de beamers over ruim voldoende aansluitingen voor randapparatuur en afspeelapparaten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een beamer te huren en daarmee het beeld van een mobiele telefoon te projecteren op een projectiescherm.

Projectietechniek in Noord Holland

Beamer huren – React levert en installeert de projector en het projectiescherm op locatie. Dit is echter wel afhankelijk van de opdracht grootte in verhouding tot de afstand die afgelegd dient te worden. Onderstaand enkele plaatsen waar recentelijk beamers en projectieschermen geplaatst zijn.

 • Amsterdam – Beverwijk, Castricum, Mijdrecht, Purmerend, Uithoorn, Uitgeest
 • Kennemerland – Hoofddorp, Nieuw Vennep, Vijfhuizen, Hillegom, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort
 • Bollenstreek – Katwijk, Noordwijk, Lisse,
 • Evenementenlocaties zoals de Amsterdamse RAI
 • Beurs- en congreslocaties zoals de Jaarbeurs in Utrecht

Waarom projectietechniek?

Projectietechniek wordt zelfs met komst van videowalls en LED schermen nog veelvuldig toegepast. Onderstaand een overzicht van situaties waar het gebruik van een projector in combinatie met een projectiescherm veel toegepast wordt.

 • Projectietechnieken voor musea en tentoonstellingen
 • Beamer huren voor onderwijs, simulatie en trainingen
 • Themaparken en attractieparken
 • Beamer voor mobiele bioscopen
 • Digitale presentaties met foto’s en geluid (HDAV)
 • Educatie, trainingen en workshops
 • Projectietechnieken voor theater en toneel
 • Hotels, restaurants en café’s
 • Beurs, congres en seminars
 • Projectietechniek voor live concerten en shows
 • Beamer huren voor bedrijfspresentaties
 • Productpresentaties
 • Klantvoorlichting

Beamer huren kosten

De kosten voor het huren van een beamer zijn sterk afhankelijk van de toepassing. De kosten voor het gebruik van een projector in een theater zullen hoger liggen dan voor een projector voor een zakelijke presentatie. Gezegd kan worden dat de kosten voor het huren van een beamer / projector beginnen bij circa €100.-.

De kosten voor het huren van een projectiescherm beginnen bij een bedrag van circa €55.-. De prijs voor het huren van een projector is sterk afhankelijk van de doelstellingen en de omgeving. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers wanneer u advies nodig heeft over beamers of projectieschermen.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?