AV Rental Amsterdam

AV Verhuur voor de zakelijke markt in Amsterdam en omgeving

AV Rental Amsterdam

Verhuur van licht-, beeld- en geluidstechniek in Amsterdam en omgeving. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Zakelijke presentaties, seminars en evenementen naar een hoger niveau tillen? React AV staat voor u klaar! We bieden eersteklas apparatuur op het gebied van licht-, beeld- en geluidstechniek waarmee een blijvende indruk op de bezoekers gemaakt kan worden.

Huur verlichting in de omgeving van Amsterdam

React biedt een breed scala aan verlichtingsopties om elke denkbare sfeer te creëren. Van spots tot uplights en accuverlichting voor zowel binnen als buiten, we hebben de perfecte verlichtingsoplossing voor elk evenement. Ons team van gedreven specialisten zorgt voor een ​​pakket op maat met de apparatuur en diensten die benodigd zijn om elk evenement tot een succes te maken.

Geluidstechniek huren omgeving Amsterdam

Heldere en scherpe audio is essentieel voor elk evenement. React beschikt over de apparatuur om precies dat te leveren. Onze audioverhuur omvat een verscheidenheid microfoons, luidsprekers en geluidssystemen voor elk type evenement. Of u nu een kleine seminar of een groot concert organiseert, React AV heeft de apparatuur om ervoor te zorgen dat uw publiek elk woord en elke noot kan horen.

LED schermen en projectietechniek huren in Amsterdam

Maak een blijvende indruk op uw publiek met onze visuele verhuur. We bieden eersteklas LED-schermen met hoge pixeldichtheid en laserprojectoren tot wel 30.000lm om uw inhoud op de best mogelijke manier weer te geven. Denk hierbij aan het weergeven van live beelden van de sprekers, of beelden om het verhaal van de spreker mee te ondersteunen. Alles in hoge resoluties en levendige kleuren waarmee een zakelijke presentatie echt tot leven komt.

Specialist in AV techniek sinds 1998

Ons team van experts zal aanwezig zijn voor het het instellen en bedienen van de apparatuur tijdens het evenement. We begrijpen dat elk evenement uniek is,  en dat is waarom we voor elk evenement de optimale setup bepalen om aan de specifieke behoeften van de klant en de locatie te voldoen. Geen standaard pakketten dus, maar maatwerk. React AV is zeer gedreven in het bieden van een hoogwaardige dienstverlening, waardoor bedrijven in en rond Amsterdam opvallen met hoogwaardige, professionele presentaties en evenementen.

Betaalbaar en hoogwaardige dienstverlening

Het huren van hoogwaardige apparatuur hoeft geen vermogen te kosten. React AV biedt concurrerende prijzen voor de verhuur van licht-, beeld, en geluidstechniek aan zakelijke klanten. Hierdoor  wordt het voor bedrijven van elke omvang, zowel groot als klein, gemakkelijk om hun evenementen naar een hoger niveau te tillen.

Neem dus geen genoegen met ondermaatse presentaties en evenementen en laat een blijvende indruk achter bij de aanwezigen van het evenement. Neem vandaag nog contact op met React AV voor meer informatie over onze AV verhuurdiensten in Amsterdam en omgeving.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?