Organisatie

Ontstaan uit passie voor audiovisuele apparatuur en nieuwe technieken die het verschil maken in sfeerbeleving

Organisatie

Al op 12 jarige leeftijd begonnen de oprichters met het draaien als DJ op kleine feestjes. Opererend vanuit de garage van pa en ma werd er eenvoudige zelfgebouwde apparatuur gebruikt dat in de loop der jaren langzaam werd vervangen voor professionele versies. In 1998 werd een investeerder gevonden en ging React AV officieel van start. Het werk bestond vooral uit draaien van feesten, en later ook het zelf organiseren van feesten in de Lichtfabriek.

Door het toenemende aanbod van werk hebben we destijds besloten om te stoppen met organiseren en ons meer toe te spitsen op het audiovisuele onderdeel. De garage werd te klein en we hadden onze eerste bakwagen gekocht, kortom tijd om uit te vliegen. Samen met jeugdvrienden zijn we ingetrokken in een pand in de Waarderpolder.

Hierin dachten we langzaam te kunnen groeien, maar niets was minder waar. Binnen 2 jaar moesten we alweer op zoek naar een grotere ruimte, en deze vonden we aan de Hendrik Figeeweg. Ons huidig vestigingsadres.

In de afgelopen jaren zijn het aantal marktsegmenten waarin we actief zijn flink toegenomen. We kunnen onderhand zeggen dat we in ieder marktsegment zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zijn we een allround bedrijf geworden dat alles kan leveren aan apparatuur en hardware, en klanten die we niet kunnen bedienen met ons standaard aanbod, daar bouwen we een klant specifieke oplossing voor.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?