Organisatie

Ontstaan uit passie voor audiovisuele apparatuur en nieuwe technieken die het verschil maken in sfeerbeleving

Organisatie

Al op 12 jarige leeftijd begonnen de oprichters met het draaien als DJ op kleine feestjes. Opererend vanuit de garage van pa en ma werd er eenvoudige zelfgebouwde apparatuur gebruikt dat in de loop der jaren langzaam werd vervangen voor professionele versies. In 1998 werd een investeerder gevonden en ging React AV officieel van start. Het werk bestond vooral uit draaien van feesten, en later ook het zelf organiseren van feesten in de Lichtfabriek.

Door het toenemende aanbod van werk hebben we destijds besloten om te stoppen met organiseren en ons meer toe te spitsen op het audiovisuele onderdeel. De garage werd te klein en we hadden onze eerste bakwagen gekocht, kortom tijd om uit te vliegen. Samen met jeugdvrienden zijn we ingetrokken in een pand in de Waarderpolder.

Hierin dachten we langzaam te kunnen groeien, maar niets was minder waar. Binnen 2 jaar moesten we alweer op zoek naar een grotere ruimte, en deze vonden we aan de Hendrik Figeeweg. Ons huidig vestigingsadres.

In de afgelopen jaren zijn het aantal marktsegmenten waarin we actief zijn flink toegenomen. We kunnen onderhand zeggen dat we in ieder marktsegment zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zijn we een allround bedrijf geworden dat alles kan leveren aan apparatuur en hardware, en klanten die we niet kunnen bedienen met ons standaard aanbod, daar bouwen we een klant specifieke oplossing voor.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.