Indoor Evenementen en Live Techniek

AV techniek voor festivals en live evenementen

Indoor Evenementen en Live Techniek

Geluidsinstallatie, verlichting of LED schermen huren. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Kies voor de organisatie en planning van uw indoor evenement voor een samenwerking voor maatwerk en vakmanschap van audiovisueel specialist React AV.

Locaties als de Beurs van Berlage, AFAS Live of de Amsterdam RAI zijn bekend terrein voor de audiovisuele specialisten van React. Door het 3D ontwerpen van de stage en decordelen is vooraf goed te zien wat het eindresultaat zal zijn.

Tevens worden hiermee problemen opgelost voordat ze zich op de locatie zelf aandienen tijdens het opbouwen. Wanneer u op zoek bent naar een centraal aanspreekpunt bij de organisatie van uw indoor evenement, dan is React AV uw partner.

Geluidstechniek voor indoor evenement

Voor een dance evenement, concert of evenement waar spraakversterking benodigd is zijn diverse oplossingen beschikbaar. Allen afhankelijk van vergunningen, budgetten en klantwensen.

Point source, line source of subwoofers in combinatie met (draadloze) microfoons en zendersets, het aanbod is zeer breed om te voldoen aan de wensen van de meest uiteenlopende klanten en complexe producties.

Uitlichten, belichten en verlichten

Volgspots, blinders, LED, bewegend licht of subtiele sfeerverlichting. Omdat React Audiovisueel de gehele productie voor zijn rekening neemt en een totaalproduct aflevert zijn alle elementen, licht, beeld en geluid perfect op elkaar afgestemd.

Vooraf wordt middels een 3D ontwerp het eindresultaat met de klant besproken en is de locatie in een 3D render reeds te bekijken. Het eindresultaat is vooraf reeds bekend zodat onvolkomenheden direct opgemerkt worden.

Beeld en LED techniek

Modulaire LED panelen bieden de vrijheid om elke gewenste grootte en creatie te maken. Door de hoge pixeldichtheid worden haarscherpe beelden met diep contrast gecreëerd om een echte ‘wow’ bij de bezoekers op te wekken.

De beeldschermen kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Stuur ons een bericht voor meer informatie over de mogelijkheden te bekijken voor het huren, leasen of kopen van de verschillende soorten LED schermen.

Podium- en podiumdelen

Podia bestaan uit losse delen die aan elkaar te koppelen zijn en op verschillende hoogtes te brengen zijn. Podiumdelen zijn los te huur, maar vallen ook vaak onder complete producties.

React AV bouwt het podium op, bevestigt de verlichting, de LED panelen en de geluidsapparatuur op trussen d.m.v. rigging materiaal. De podiumdelen en trussen vormen samen de basis van het decor.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Frank Van Ceps
Frank Van Ceps
21/11/2022
Het geluid van de set speakers en subwoofers en de juiste combinatie van lasers en lichten die wij van React hadden gehuurd heeft onze party echt onvergetelijk gemaakt! Goed en duidelijk advies over de beste opstelling voor ons feest. De licht- en geluidsinstallatie van een feest kan het maken- of breken in mijn ogen. De installatie die wij hadden neergezet was echt boven verwachting goed en zijn dus ook zeer tevreden. React, bedankt en tot de volgende!
FRANK IN PERSON
FRANK IN PERSON
06/11/2022
Zeer attent en snelle actie met mooie foto’s! Frank u very much!
Dennis Ros
Dennis Ros
31/10/2022
Altijd een fijne samenwerking met React. Mooi materiaal en goede service. Zeker aan te bevelen!
Guido Bas
Guido Bas
29/06/2022
Top bedrijf met snelle service! Vriendelijke medewerkers die meedenken.
Lisly Pieterse
Lisly Pieterse
29/06/2022
We hebben de diensten van React meerdere malen gebruikt. De kwaliteit is altijd goed. Prachtige 'state of the art' apparatuur en dito vakmensen. Service perfect.
Kite4Life Foundation
Kite4Life Foundation
29/06/2022
Snel, vriendelijk, meedenkend en heel professioneel. Jelle en team, heel hartelijk dank! Zowel tijdens de Kite4Life Talkshow in oktober 2021 als voor een corporate event in juni op Scheveningen!
Marc Wijker
Marc Wijker
01/06/2022
Top bedrijf.