Indoor Evenementen en Live Techniek

AV techniek voor festivals en live evenementen

Indoor Evenementen en Live Techniek

Geluidsinstallatie, verlichting of LED schermen huren. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

Kies voor de organisatie en planning van uw indoor evenement voor een samenwerking voor maatwerk en vakmanschap van audiovisueel specialist React AV.

Locaties als de Beurs van Berlage, AFAS Live of de Amsterdam RAI zijn bekend terrein voor de audiovisuele specialisten van React. Door het 3D ontwerpen van de stage en decordelen is vooraf goed te zien wat het eindresultaat zal zijn.

Tevens worden hiermee problemen opgelost voordat ze zich op de locatie zelf aandienen tijdens het opbouwen. Wanneer u op zoek bent naar een centraal aanspreekpunt bij de organisatie van uw indoor evenement, dan is React AV uw partner.

Geluidstechniek voor indoor evenement

Voor een dance evenement, concert of evenement waar spraakversterking benodigd is zijn diverse oplossingen beschikbaar. Allen afhankelijk van vergunningen, budgetten en klantwensen.

Point source, line source of subwoofers in combinatie met (draadloze) microfoons en zendersets, het aanbod is zeer breed om te voldoen aan de wensen van de meest uiteenlopende klanten en complexe producties.

Uitlichten, belichten en verlichten

Volgspots, blinders, LED, bewegend licht of subtiele sfeerverlichting. Omdat React Audiovisueel de gehele productie voor zijn rekening neemt en een totaalproduct aflevert zijn alle elementen, licht, beeld en geluid perfect op elkaar afgestemd.

Vooraf wordt middels een 3D ontwerp het eindresultaat met de klant besproken en is de locatie in een 3D render reeds te bekijken. Het eindresultaat is vooraf reeds bekend zodat onvolkomenheden direct opgemerkt worden.

Beeld en LED techniek

Modulaire LED panelen bieden de vrijheid om elke gewenste grootte en creatie te maken. Door de hoge pixeldichtheid worden haarscherpe beelden met diep contrast gecreëerd om een echte ‘wow’ bij de bezoekers op te wekken.

De beeldschermen kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Stuur ons een bericht voor meer informatie over de mogelijkheden te bekijken voor het huren, leasen of kopen van de verschillende soorten LED schermen.

Podium- en podiumdelen

Podia bestaan uit losse delen die aan elkaar te koppelen zijn en op verschillende hoogtes te brengen zijn. Podiumdelen zijn los te huur, maar vallen ook vaak onder complete producties.

React AV bouwt het podium op, bevestigt de verlichting, de LED panelen en de geluidsapparatuur op trussen d.m.v. rigging materiaal. De podiumdelen en trussen vormen samen de basis van het decor.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?