Evenemententechniek

Licht, beeld, geluid en technische ondersteuning vergaderingen en bijeenkomsten

Evenemententechniek

Evenemententechniek, verhuur (B2B) en volledige producties. Vraag direct een prijsopgave aan, of bekijk hier al onze diensten.

AV techniek voor evenementen

Publieksevenementen vormen de ideale mogelijkheid voor het verspreiden van een belangrijke boodschap aan de bezoekers. De audiovisuele inrichting van dergelijke publieke evenementen behoort tot de specialiteit van React AV, dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van indoor en outdoor festivals, straat- en strandfeesten, concerten en sportevenementen. Wij leveren uiteenlopende audiovisuele apparatuur voor publieksevenementen die de boodschap van uw event versterken en zintuigen van bezoekers weten te prikkelen. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en vraag vrijblijvend een maatwerk voorstel aan.

AV techniek voor Outdoor Festivals

Muziekfestivals van jazz tot house en van klein evenement op een vaste locatie tot een groot publieksevenement op een tijdelijke locatie. React is de hoofdaannemer bij de organisatie van een groot evenement. Kleinere leveranciers worden aangestuurd door React zodat altijd duidelijk is wie verantwoordelijk is voor het eindresultaat. Dit is de constructie waarin React de beste resultaten mee kan leveren.

Bij het organiseren van outdoor festivals moet rekening gehouden worden met de weersomstandigheden. Kabels en verlichting dienen dusdanig geplaatst te zijn dat water geen invloed heeft op de werking. Verlichting is voorzien van kostbare kappen en bescherming, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Naast de verlichting dienen ook de boxen die opgehangen worden waterdicht te zijn en de connectoren van goede kwaliteit zodat er geen water bij de contacten kan komen. Na elk evenement worden de gebruikte licht, beeld en geluids-elementen gecontroleerd zodat men niet voor verrassingen komt te staan bij een volgend evenement.

React heeft ervaring met de meest uiteenlopende outdoor festivals en kan de organisatie vooraf een 3D render laten zien van hoe het podium of de tent er uiteindelijk uit zal gaan zien. Het eindresultaat wordt een kopie van de render zodat de klant vooraf exact weet waar de verschillende lampen hangen en hoe het podium belicht wordt.

AV Techniek voor Sportevenementen

Technische ondersteuning voor grootschalige sportevenementen, maar ook voor lokale sportevenementen. Van autosport tot wintersporten zoals schaatsen en skiën. Niet alleen tijdens de wedstrijden, maar ook in de aanloop naar een wedstrijd en na afloop van een wedstrijd. Vaak zijn hier veel ondersteunende activiteiten voor de bezoekers zoals een podium met muziek. Ook na afloop worden vaak diverse activiteiten georganiseerd voor het publiek. React zorgt voor licht, beeld en geluid om deze activiteiten mogelijk te maken.

Tijdens wedstrijden wordt vaak gebruik gemaakt van grote schermen waar het publiek de wedstrijd kan volgen vanaf een tribune. Ook wordt er gebruik gemaakt van spraakversterking vanaf de commentaarpositie en wordt er veel beeld en geluid verzonden vanaf diverse plekken op het evenement. React zorgt voor een betrouwbare infrastructuur om dit te realiseren door gebruik te maken van specialisten met oog voor detail. Dat is waar React zich mee onderscheidt t.o.v. van andere leveranciers op het gebied van AV techniek.

Snel prijsindicatie ontvangen

React Audiovisueel is de technisch partner voor al uw producties en evenementen. Geen uitdaging is ons te groot. Wat kunnen wij voor u betekenen?