Sportevenementen

Sportevenementen techniek

Sportevenementen organiseren? – Professionele technische ondersteuning voor sportevents

Audiovisuele ondersteuning bij sportevenementen

Bij een sportevenement is het van belang dat u kunt rekenen op de geluidsapparatuur, waarbij spraak en harde muziek vaak gecombineerd worden. React Audiovisueel BV verzorgt uitstekende geluidsbronnen en speciaal ontwikkelde geluidsversterking voor sportevenementen waarbij de verstaanbaarheid en sfeerbeleving gewaarborgd en verhoogd worden. Tevens kunnen wij ondersteunen met de nodige belichting en riggingsystemen zodat uw sportevenement voldoet aan de meest veilige audiovisuele systemen die presteren en betrouwbaar zijn.

Sportevenement met geluidsversterking

Omroepinstallaties en muziek tijdens sportwedstrijden

React Audiovisueel BV levert topkwaliteit apparatuur voor sportevenementen en fitness- of wellness events. Zeker bij grotere groepen deelnemers en/of een grote locatie waar het sportevenement plaatsvindt, zoals een sporthal, sportveld of een ijsbaan, moet u kunnen rekenen op een krachtige prestatie van de omroepinstallatie en/of muziekinstallatie. Naast geluidsinstallaties en luidsprekers dragen wij zorg voor alle benodigde randapparatuur, een volledig ingerichte DJ-booth en bevestiging van de systemen. Ook als u audio apparatuur of audiovisuele middelen voor buiten wilt huren of aanschaffen, biedt ons ruime assortiment aan geluidsapparatuur uitkomst.

Doe mij een voorstel

Audio en geluid voor sportscholen en sportwedstrijden

Podia voor sportevenementen

Een podium voor de huldiging met belichting, geluidsversterking & special effects? React Audiovisueel BV helpt u verder

Special effects

Speciaal voor sportevenementen

React Audiovisueel BV kan ook special effects meenemen in de totale audiovisuele inrichting van uw sportevenement. Afhankelijk van het type sportevenement, uw wensen en budget en de locatie stellen wij graag een maatwerk voorstel voor u samen. Hierin brengen we een concept tot stand met een combinatie van audiovisuele middelen die uw sportevenement uniek maken.

CDJ-2000nxs2 huren bij React

Evenementen schermen

Commerciële uiting via waterdichte outdoor LED schermen

Met ons ruime assortiment aan evenementenschermen wordt ieder sportevenement voorzien van unieke extra mogelijkheden voor sponsors, deelnemers, bezoekers en organisatie. Wij leveren grote LED schermen voor buiten en binnen, die zeer geschikt zijn voor het uiten van reclame van sponsors, promotionele videoclips of live verslag van de wedstrijd op groot scherm. Door LED schermen te koppelen is het beeld oneindig uit te breiden. Wij helpen u met de juiste apparatuur zodat u de sponsors van uw sportevenement de beste commerciële uiting kunt bieden en bezoekers triggert via schermen, banners en/of reclamedisplays. Bovendien kunnen wij ook mobiele LED schermen op objecten verzorgen, zoals voor op een aanhanger, auto, bar of vrachtwagen. React verzorgt de volledige technische ondersteuning en draagt zorgt voor topkwaliteit apparatuur en materialen.

Doe mij een voorstel

Deze videowall is oneindig uit te breiden