Indoor festivals

Indoor festivals

Indoor festivals – Indrukwekkende lichtshows en audiovisuele ondersteuning

Doe mij een voorstel

Festival techniek voor indoor festivals

Uitstekend geluid, indrukwekkende belichting die sfeerbepalend is en innovatieve videoconcepten voor indoor festivals! Optimale resultaten leiden tot tevreden festivalbezoekers, een ervaring rijker door indrukwekkende audiovisuele effecten die bijdragen aan de totaalbeleving. Wij hebben reeds meerdere indoor festivals mogen ondersteunen met de audiovisuele inrichting zoals audiotechniek, lichttechniek, staging en geluidsbeheersing, van dancefeesten tot foodfestivals. Ook de geluidsversterking en het uitlichten van een orkest, band, DJ of andere acts en optredens behoort tot onze specialiteit.

Geluidsinstallatie voor indoor festivals

Innovatieve geluidssystemen en festival audiotechniek

Van nauwkeurig samengesteld geluidsontwerp tot perfect afgestelde audio en regie, wij weten de juiste geluidstechnieken in te zetten om uw indoor festival tot een groot succes te maken. We houden hierbij rekening met de toepassing van verschillende merken in soundsystemen en geluidsversterking, alsmede de opstelling en geluidsbeheersing. Naast speakersystemen kunnen wij ook een volledig ingerichte DJ-booth en geluidstafel voor u verzorgen met alle benodigde randapparatuur van A-merken.

Doe mij een voorstel

Audio- en geluidssystemen voor indoor festivals; overal goed geluid
Audio- en geluidssystemen voor indoor festivals; overal goed geluid

Krachtige prestaties

Special effects en innovatieve audiovisuele techniek die het publiek verrassen

Festival video- en licht design

Unieke effectapparatuur voor lichtshows en video’s

Met de belichting van uw indoor festival of dancefeest kan de gewenste sfeer gecreƫerd worden, zeker in combinatie met videoproducties, effectapparatuur en geluidssystemen. Samen met u bespreken we graag de verschillende mogelijkheden die het lichtplan voor uw evenement vormgeven, zoals festivalverlichting, special effects en overige festivaltechnieken. Daarnaast zijn wij altijd voorloper op het gebied van innovatieve audiovisuele oplossingen voor indoor festivals door de laatste ontwikkelingen op het gebied van videoproductie scherp in de gaten te houden. Wij nemen het volledige proces uit handen, van lichtontwerp tot aan realisatie en afbouw.

Doe mij een voorstel

Special effects en lichtshows bij indoor festivals-  Foto: Wooferland 2016
Special effects en lichtshows bij indoor festivals- Foto: Wooferland 2016

Rigging en stage design

Indrukwekkende podiumontwerpen voor indoor festivallocaties

React Audiovisueel BV is preferred partner voor vele organisaties op het gebied van rigging; het op een verantwoorde manier bevestigen van geluidssystemen en lichtsystemen boven publiek en artiesten. Wij hebben rigging materialen voor constructies en ophangsystemen tijdens indoor festivals in de loop der jaren perfect kunnen afstemmen op verschillende locaties. Bovendien hebben we een ruim assortiment aan LED schermen en andere podiumtechnieken voor geavanceerd audiovisueel stagedesign.

Doe mij een voorstel

Betrouwbare rigging en trussing voor indoor feesten
Betrouwbare rigging en trussing voor indoor feesten