Project in beeld: Welcome to the future indoor

Project in beeld: Welcome to the future indoor

Welcome to the future indoor

Het was toch een beetje de tragedie van het festivalseizoen toen door de donderstorm van 25 juli een aantal organisaties hun festival moesten aflasten. Ook Welcome to the Future behoorde helaas bij deze groep. Gelukkig hoefde de organisatie nu geen rekening te houden met natuurkrachten. Want ditmaal vond de festivaleditie binnen plaats in Warehouse Elementenstraat.

Zowel op zaterdag als zondag konden de bezoekers terecht in vier zalen, waar een line-up was neergezet met een fijne balans. Om deze balans te verfijnen waren alle ruimtes door React voorzien van gevarieerde lichteffecten.

Welcome to the future - Project in Beeld (4)
Welcome to the future - Project in Beeld (1)
Welcome to the future - Project in Beeld (2)
Delen

React AV

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close