Project in beeld: Pleinvrees

Pleinvrees

In 2015 was Pleinvrees te vinden in 010 en 020. Pleinvrees is Nederlands toonaangevende deep house evenement voor muziek liefhebbers en artiesten. De focus ligt op het brengen van een warm, melodieus en energiek geluid naar het publiek in clubs en outdoor locaties. In samenwerking met een balon artist heeft React ballonnen opgehangen met hierin licht. React denkt graag mee met creatieve artiesten waardoor dit soort nieuwe decoratieve en unieke gadgets ontstaan.

Pleinvrees - Project in Beeld (1)
Pleinvrees - Project in Beeld (2)
Pleinvrees - Project in Beeld (3)

React AV